Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Чист гол на Бонучи, ај нека се носи у курац веќе.

И нека носат тренер додека не сме испаднале пошо ова е недозволиво веќе.

Се е џабе кога нема никаква хемија помеѓу играчите. Секој си тера свој филм, секој ко бааги игра за себе а уствари само чекаат да заврши утакмицата, помагање на соиграчи во офанзива/дефанзива слабо, се зависи од индивидуален потег на Сусо итн. Единствен излез од целава ситуација е да се донесе Симеоне или пак Конте т.е. класа тренер што ќе им ја извади маста на манекениве и што ќе извади 200% од секој од нив. Гатузо да имаше минимално познавање од тренерскиот занает уште на полувреме ќе направеше 3 измени и ќе ги ставеше во игра Силва, Хакан и Биља место Кутроне, Борини и Монтоливо. Срамота е во вакво мртвило да не се најде место во стартни 11 за сите што разбираат фудбал, а такви не се повеќе од 5 души.

Тоа е тоа, ја завршивме годинава онака како и што заслужуваме со онаков пристап - млитаво. Промени до летоска искрено не очекувам никакви затоа што моментално мислам дека не постои човек кој што ќе им ја врати вољата за фудбал на играчиве, а реално и никој сериозен тренер не би се нафатил во јануари да го првземе Милан. Најверојатно ако го менуваат Гатузо пак ќе донесат некое преодно решение за месец два и се така во круг. Единствено што ни преостанува е да чекаме да дојде крај на мај и да се надеваме дека конечно после долго време на чело на Милан ќе застане квалитетен тренер кој што ќе има авторитет над играчите и тренер кој што си ја знае работата, доста беше од практиканти.

Среќни празници на сите, среќа нова година па ваљда во нареднава ќе не огрее и нас сонце, ма да не верувам. :)

Среќна а?

Се надевам ќе не огрее сонце у 2018 маме му ебам, 6 години кој стигне си игра кур со нас, просек клубови ни држеа лекции, ваљда е време да пркнеме и ние...

Него денес испадна инфо дека агентот го понудил Арда на Милан, ние сме биле заинтересирани ама у игра биле и Евертон.
Само мајчиниов зима 7м плата у Барса и овие бараат 20м за него а нема играно ич сезонава, 0 минути, којзнае каков е, у шо форма е, има ли надеж да се врати барем малце у форма пошо реално у Атлетико кај Чоло беше мамојеб, цела страна ја држеше сам, одличен и офанзивно и дефанзивно.

Да успееме некоја позајмица со некоја мизерна цена за откуп нема нишо лошо у тоа, вреди ваљда да се искоцкаме за ваков играч, ќе ни се отворат многу опции у средина и напад ама пак од друга страна ние сме дно, 12493422 место на табела и ни требаат готови играчи, некој шо ќе дое и ќе е спремен да игра уште истиот ден а не некој шо до април ќе го чекаме да се врати у форма.

Мада шпекулацииве се од Мундо Депортиво, појма неам колку се веродостојни за било шо тие, еве некој од Барса нека се произнесе мада ми личат на дно од весник.

Деновиве очекувам и да почнат (нови) шпекулации за Делофеу.

Деновиве очекувам и да почнат (нови) шпекулации за Делофеу.

би одел до Ноу Камп на ушка да го донесам. Он е точно тоа што ни треба- спремен индивидуален играч што може сам да си напраи ситуација, кога веќе екипна игра нема и се е изгубено после 3 паса, таков тип на фудбалер многу може да смени... како шо смени и лани уосталом.

би одел до Ноу Камп на ушка да го донесам. Он е точно тоа што ни треба- спремен индивидуален играч што може сам да си напраи ситуација, кога веќе екипна игра нема и се е изгубено после 3 паса, таков тип на фудбалер многу може да смени... како шо смени и лани уосталом.

Тешко дека ќе го земемо Делофеу

DSSmuktVAAAgo4E

:pos::pos:

Иначе се поголеми се шпекулациите дека имаат договор за Муса Дембеле од Тотенхем. Денеска не ни бил повикан у тимот на Тотнем

Немам некое мислење големо за играчв, незнам ни каде би играл кај нас, али ај да видимо што ќе биде

Последно уредено:
Повреден е и затоа не е во тимот. Тешко да биде 100% фит, ама и пак ќе помогне во дефанзивниот дел.
Оној Јанкто нели беше договорен за зимскиот преоден рок, во Удинезе има добра полусезона.

Абе Удинезе сo Oддo 8 утaкмици 6 пoбеди и 2 пoрaзи и тoa двaтa oд Нaпoли еден пoрaз вo Купoт.
Мoжеби oд пoмлaдиве легенди тoј е прaвиoт чoвек зa нaс.

Тешко дека ќе го земемо Делофеу

DSSmuktVAAAgo4E

:pos::pos:

Иначе се поголеми се шпекулациите дека имаат договор за Муса Дембеле од Тотенхем. Денеска не ни бил повикан у тимот на Тотнем

Немам некое мислење големо за играчв, незнам ни каде би играл кај нас, али ај да видимо што ќе биде

ја иам за Дембеле мислење, само ќе кажам, камо да не посере таква среќа да дојде кај нас некако.
За Делофеу, тоа е тоа, утнавме ние летоска, сега он утна и така.

Баш тоа што ви треба е Дембеле ама не знам зошто би си заминал на зима, топ ако може да го земе Милан.

ја иам за Дембеле мислење, само ќе кажам, камо да не посере таква среќа да дојде кај нас некако.
За Делофеу, тоа е тоа, утнавме ние летоска, сега он утна и така.

Не е договорен у Интер бе, ова сликава е од еден профил на интераши на твитер
Ама го бараат и Интер и Наполи

Не е договорен у Интер бе, ова сликава е од еден профил на интераши на твитер
Ама го бараат и Интер и Наполи

да де да видов после дека некој чкарт фотошоп е. Како и да е, е верувам дека во Милан би дошол пошто Милан апсолутно ништо не нуди до крај на оваа и наредната сезона. Интер ако ништо друго му нуди борба за Лига Шампиони и минутажа, Милан само минутажа без тежина, на утакмици што се малтене ревијални до крај на сезонава, а тоа не е доволно за место во репрезентација... и куп уефа од кај што ќе се испадне после Лудогорец... ако не и од Лудогорец.

Иначе Дембеле во кратки црти е све она што замислував дека Кеси треба да биде пред да почне сезонава и да испадне дека е пола од тоа. Многу тешко и него дека би го донеле ради истиве причини, плус дека Тотенхем има цела пролет во Лига Шампиони а не му е некој зорт да си оди баш сега.

На Милан шмекот опаѓа со секој поминат ден и се потешко ќе биде да се донесат асални фудбалери и затоа ќе се преплаќаат секакви Родригези и Силви додека не се убоде правиот што ќе може да не опраи.

Spekulaciite od Mundo Deportivo treda gi sfakjame so golema rezerva tie se mediumi potkupeni od Pretsedatelot Bartomeu,sto se odnesuva za Arda Turan nema ni minuta na official natprevari a e eden od najdobro platenite igraci,negoviot agent na krajot na Noemvri izjavi deka ke zamine negoviot klient,no vo meguvreme NEMA nikakva izjava,a 4-5 kluba bea blizu do potpis ama Arda ne prifati bidejki nesaka namaluvajne na platata.Prvo bese Galatasaray pa Besiktas Inter letoto pa sega i Milan se rasprasuval no problemot e 7-milioni visokata plata kade sto vo Barsa vo ovie 3 sezoni ne odigra nisto a zaraboti skromni 20-milioni,ako nema nekoj napredok vo dogovorite ke ostane do Maj naverojatno.

Имало понуди од кина за Калинич ама нормално дека сега таа пијавица не може да ја набркаме од тим како и многу такви до сеа.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Имало понуди од кина за Калинич ама нормално дека сега таа пијавица не може да ја набркаме од тим како и многу такви до сеа.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Уште кога беше во Фиорентина имаше понуди ама ги одбиваше сите, мислам дека последната беше 40м, Фиорентина ја прифати ама тој одби. Сакал во Европа да игра фудбал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom