Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Марко Инаурато, кој беше назначен за нов атлетски тренер на Милан неодамна, денес даде отказ и го напушти Миланело. Тој наводно одлучил да му се придружи на Монтела во Севиља.

Ко те јебе Симба бајо мој...одете со Монтела тренирајте просеци и играјте ЛЕ цел живот.
Монтела ќе игра ЛШ со Севиља. :icon_lol:

Марко Инаурато, кој беше назначен за нов атлетски тренер на Милан неодамна, денес даде отказ и го напушти Миланело. Тој наводно одлучил да му се придружи на Монтела во Севиља.

Ко те јебе Симба бајо мој...одете со Монтела тренирајте просеци и играјте ЛЕ цел живот.
Незнам од кај се појави ама господ здравје да ти даде за мудростиве кои ги пишуваш [emoji106][emoji108][emoji122]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Монтела ќе игра ЛШ со Севиља. :icon_lol:
https://m.popkey.co/051e11/5OZW_f-maxage-0_s-200x150.gif

Хаха шала на страна, Севиља е екипа според мене кај што немаш за шо да играш. Да не освојат шпанско? Да не освојат ЛШ покрај онакви екипи? Да не завршат втори во Шпанија случајно?
Во Милан имаше барем шанса за секакви успеси со оглед на тоа дека Милан има капацитет за најголемите трофеи.[DOUBLEPOST=1514555524][/DOUBLEPOST]
Незнам од кај се појави ама господ здравје да ти даде за мудростиве кои ги пишуваш [emoji106][emoji108][emoji122]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Хаха ова иронично беше ? :LOL:

Probable XI vs. Fiorentina (4-3-3): Donnarumma; Calabria, Bonucci, Romagnoli, Ricardo Rodriguez; Kessie, Montolivo, Bonaventura; Suso, Cutrone, Borini [Sky].

Борини и Монтоливо пак.

Кој Донарума ќе брани ??
Појакиот или Џиџи?

Лее Гатузо сам си го бара, после онаква партија греота е Биља да не игра

Кој Донарума ќе брани ??
Појакиот или Џиџи?

Лее Гатузо сам си го бара, после онаква партија греота е Биља да не игра
Епа изгледа брат му на голманот од 100 милиони, т.е Џиџо :pos:[DOUBLEPOST=1514587146][/DOUBLEPOST]https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1673031309409370&id=503126436399869

Луѓе мора да го изгледате ова. Прејако :pos:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom