Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
2-0 20ta minuta,prijatelska da,nema pas povrzan Abate nemozam da go gledam,prvo poluvreme e Milan poslednite 6 godini greota ! Bacca ceka topka kako i sekogas a za Niang ne mi se zbori,uste 7 igraci treba da letaat od timov

2-0 20ta minuta,prijatelska da,nema pas povrzan Abate nemozam da go gledam,prvo poluvreme e Milan poslednite 6 godini greota ! Bacca ceka topka kako i sekogas a za Niang ne mi se zbori,uste 7 igraci treba da letaat od timov

1-2 Да крене некој милион со голчево Бака :D

Ovoj Paleta neznam kako uate nekoja ekipa moze da go saka u svoite redovi. Ja mislim deka Milan treba da plati nekomi 5 milioni plus platata na govedovo samo da go saka nekoj u tim

Najnovi vesti: obamejang ostanuva vo Dortmund. Interniot rok sto mu bese daden premina i so toa i dozvolata da si odi. Imalo pregovori so milan ama ne e postignat dogovor okolu sumata. Inace ova go objavi Kicker.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Ovoj Paleta neznam kako uate nekoja ekipa moze da go saka u svoite redovi. Ja mislim deka Milan treba da plati nekomi 5 milioni plus platata na govedovo samo da go saka nekoj u tim

Мада ја ни тоа не би напраил, поевтино ќе се фати да се раскине договор комплетно, чао пријатно.

ПС: За да се долови какви просеци играле за Милан у не така далечното минато, Закардо бара работа преку Линкедин а Закардо за Палета е Неста у најбоље времиња. Се ежам кога ќе ми текне што се не облече црвено црн дрес.

Последно уредено:
Добро од пријателскава пак видовме она што го гледавме лани. Ѓубрето останува ѓубре и треба што побрзо да се исчисти од Милан. Маури позитивно изненадува уктамициве ќе го биде ако пролжи вака. (y)
Новиве сите ок изиграа вклучувајќи го и Борини (:angel:), и би го издвоил Кеси кој стварно е огромен потенцијал и страшно ме потсеќа на Сидорф во некои движења!!

Добро од пријателскава пак видовме она што го гледавме лани. Ѓубрето останува ѓубре и треба што побрзо да се исчисти од Милан. Маури позитивно изненадува уктамициве ќе го биде ако пролжи вака. (y)
Новиве сите ок изиграа вклучувајќи го и Борини :)angel:), и би го издвоил Кеси кој стварно е огромен потенцијал и страшно ме потсеќа на Сидорф во некои движења!!
Маури е чуден случај. Го дадовме на Емполи да стекне искуство, тој и таму не можеше прва постава да фати и ја изнагреа клупата... Мислам дека ќе лета кај и да е пак.

Мене воопшто не ми е смешно ова со Закардо. Победни играчи имаат клуб ама :toe:

На Обамејанг ништо чудно целта да му е нов побогат договор со Дортмунд. Да сакаше да смени клуб ќе прифатеше 8 мил.
Според некои блиску сме до договор со Баерн за Ренато 7 позајмица + 35 мил откуп во 2019 год, а други пак пишуваат дека Баерн сака само позајмица без право на откуп.

Денес очекуван резултат. Дортмунд играше со истиот тим од минатата сезона и веќе се воиграни. Со другите засилувања и неколку заеднички тренинзи сигурно немаше да го има овој резултат.

Антонели, Гомез, Соса играчи за на клупа. Соса пред Монтоливо и Кутроне пред Борини.
Нијанг и Палета треба да платиш за некој да ги земе.

Со 3-4 нови играчи веќе се гледа разликата. Рикардо Родригез не беше лош иако имаше тежок противник, а Чаланоглу му треба време за да биде фит. За Борини очекувано.
Кесие и Мусачио одлични. Првиот навистина изгледа како да е постар. :icon_lol:

Најверојатно Јувентус ќе прекине трансферот на Шик поради проблеми со срцето. Сега нашиве да пробаат да го искористат овој подарок за 25 мил. Касно реагираа к испратија понуда од 35 мил, тогаш беше договорен со Јувентус за 30 мил на рати.

За неколку месеци може да се среди тој здравствен проблем.

Официјално стапиле во контакт со агентот на Мората.

Последно уредено:
Најверојатно Јувентус ќе прекине трансферот на Шик поради проблеми со срцето. Сега нашиве да пробаат да го искористат овој подарок за 25 мил. Касно реагираа к испратија понуда од 35 мил, тогаш беше договорен со Јувентус за 30 мил на рати.

За неколку месеци може да се среди тој здравствен проблем.

Официјално стапиле во контакт со агентот на Мората.

А шо ќе ни е нас играч со проблем со срцето? Или уопште на било кој клуб?

А шо ќе ни е нас играч со проблем со срцето? Или уопште на било кој клуб?
Aј ако не нека ја прекине кариерата. После ова секој клуб што ќе се заинтересира сигурно нема да го потпише без детални прегледи.

Од Сампдорија обвинуваат дека тој проблем го немало претходно и демек со ова Јувентус пробува да ја намали цената и да го земе на позајмица.

Да бе Јуве Перуџа е па ќе се ценка со ваква глупа тема за 5-6 мил мање више.

Нека гледаат да избегаваат вакви ризични,и најмал ризик да е,Милан не смее да промаши трансфер Летово,на пријателскава имаше неколку од новите што нормално покажаа нешто,ама комбинацијата беше таква што преовладаа старите и нивните добро познати срања.

Обамејанг ги одбил,тоест ќе продолжи во дортмунд така да или Мората или Белоти кој било од овие двајца само да не е калиниќ

Aј ако не нека ја прекине кариерата. После ова секој клуб што ќе се заинтересира сигурно нема да го потпише без детални прегледи.

Од Сампдорија обвинуваат дека тој проблем го немало претходно и демек со ова Јувентус пробува да ја намали цената и да го земе на позајмица.

Нека си седи у Сампдорија тогаш, ко шо пиша @PewDiePie Јуве не се Перуџа па сеа за некое шупле да се ценка за 5 милиони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom