Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Дојде искусниот Одогу (19 г), кој во првенство, под Алегри, ќе стартува во 2030 година.
Ќе биде проект играч кој ќе игра во Милан У23
Автоматски споено мислење:

Останувањето на Сантиаго Хименез ќе биде нашето најголемо засилување.
Секоја чест за госпоѓата Рафаела Пимента што ја испочитува желбата на Хименез.

Последно уредено:
  • Хаха
Reactions: Mud
Како и да е, ако нема тим за прво место, Алегри има тим што треба да избори ЛШ. Барем да остане во игра до јануари, кога ќе треба пак да бараат дефанзивец.

• Хаха

Не е совршен но прилично активен трансфер период за управата на Милан,сега да видиме како ќе се рефлектира тоа на теренот и резултатите.
Со доаѓањето на Рабиот жртва ќе бидат Ричи и Јашари под Алегри со оглед на тоа дека нема да играат на повеќе фронта.
Посакував место Рабиот да останеше Адли кој нема да има проблем да грее клупа и да биде морална поддршка а ми минутите да ги делат Ричи и Јашари.

• Хаха

Не е совршен но прилично активен трансфер период за управата на Милан,сега да видиме како ќе се рефлектира тоа на теренот и резултатите.
Со доаѓањето на Рабиот жртва ќе бидат Ричи и Јашари под Алегри со оглед на тоа дека нема да играат на повеќе фронта.
Посакував место Рабиот да останеше Адли кој нема да има проблем да грее клупа и да биде морална поддршка а ми минутите да ги делат Ричи и Јашари.
4/10 ради Модрич иначе 2/10.

Голманот на истек на договор.

Одбраната е полоша без Тео. Средината иста горе доле, ќе го видиме Рабиот и Модрич.

Нападот не е исправен од времето на Ибра и Жиру, Нкунку не ми стои како решение на проблемот на Милан.

Како и да е, ако нема тим за прво место, Алегри има тим што треба да избори ЛШ. Барем да остане во игра до јануари, кога ќе треба пак да бараат дефанзивец.

Петте директори од Славија ако видат дека екипата е во игра за 4 место во јануари, тек тогаш па нема да има носење фудбалери .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom