Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Највеќе двајца играчи. Медиумите различни имиња пишуваат. Аталанта ја намали цената на 25мил и може и без вклучување на играчи.Напнаа со Конти. Јес да е добар играч ама пак ако овие од Аталанта видоа дека имаме пари и превише се занесуваат. Пола примавера сакаат да ни ја земат. Треба малце да се оладат нашиве па ќе не молат.
А што ако се паднеме со Победа ?Od koe kolo pocnuvame u kvalifikacii za Le i imame li sansi da se padneme so Rabotnicki
Druze koja Pobeda be tie edvaj opstanok izborijaА што ако се паднеме со Победа ?
Секако дека имаме шанса (доколку поминат нашиве 2 екипи ) зошто ние ќе бидеме носители а тие нема.
Моја грешка. Не е Победа втората екипа од кај нас туку Пелистер и играат со Лех Позњан уште во прво колоDruze koja Pobeda be tie edvaj opstanok izborija
Знам Пелистер ке испадне ама Работнички има слаб противник така да ако има повеќе среќа како лани мош ке стасат до 3то колоМоја грешка. Не е Победа втората екипа од кај нас туку Пелистер и играат со Лех Позњан уште во прво коло![]()