Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Бака изјавил дека има уште 3 године од договорот и ќе остане у Милан.
Мене не ми смета, поубоо он на клупа него Калиниќ!

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Фасоне и Ќосето и денес изгледа нема да го затворат Конти,аталанта го барале Бертолачи како додаток а куртонот нејќе да мрдне од Милан.

Бака, а и Бертолачи се ок за на клупа да седат, само не можам да ги сватам овие циганиве ко Бака, дур ни беше прв избор сакаше да заминит во Вест Хем, сеа кога знајт дека ќе дремит на клупа не сакат да мрнит од тимов.

Ако одиме по шпекулациите, тогаш Аталанта ја бара цела примавера и Лападула, Куцка, Палета, Бертолачи....

До вечер треба да има средба помеѓу агентот и Аталанта.

:icon_lol:

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Последно уредено:
Требат ни играчи за во средина.Незнам шо планира Монтела,ама гледам поврзуват не со Биља,Бадељ и Краковијак.Да треба ни деструктивец али кој ке разигрува у средината.Оној Кеси и не ми е баш некој техничар или креатор.За формација 4-3-3 фалат ни играчи за во средина..

Conti's agent after meeting with Atalanta: I am very satisified of the meeting, now the two clubs will speak.
Atalanta have reduced their initial request of €28M for Conti down to €25M with possible discounts.
Fassone is expected to contact Atalanta president Percassi soon to try to finalize the transfer of Conti.

Гомез од Аталанта изгледа во Лацио како замена за Кеита, а како што читам Јувентус веќе го договориле Даглас Коста и со тоа се зголемуваат шансите Кеита да заврши кај нас. Не е до толку будала да седи на трибини и да ги чека следна сезона да го земат како слободен играч. :unsure:
На Бертолачи би му дал уште една сезона, оваа изминатата баш и не се изнаигра. Аталанта го бараат, ама не како дел од трансферот на Конти.

Milan have reportedly offered Genoa €10m + the card of Andrea Bertolacci for young starlet Pietro Pellegri.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Who the fack is Pietro P.

We need Regista and Box to box player.

Who the fack is Pietro P.

We need Regista and Box to box player.

Младиот од Џенова, дебитираше на 16 години и во последното коло ако не се лажам им даде гол и на Рома.

Небитно, океј е да се интересираат за вакви играчи, време е да заврши ерата кога Јуве ги собира сите таленти од Италија па неам фрка ако сакаат да го приберат.
Кога би го прибрале договорот би бил да остане уште 2 сезони во Џенова.

Кога стартуваат со пријателски натпревари, знае некој дати и противници до почеток на новата сезона.

Кога стартуваат со пријателски натпревари, знае некој дати и противници до почеток на новата сезона.
Ја откажаа турата во Кина ради квалификацииве во ЛЕ кои ќе бидат некаде на крај на јули така да очекувам некоја пријателска да имаат средина на јули колку да се разиграат и тоа е тоа.

Во август каде ќе играат ваљда ќе има понатака објавено.

Ag. Forsberg: “Leipzig need to let him go”. Assist to Milan?

Hasan Cetinkaya, agent of Forsberg, to Bild's microphones, has been taken by Red Bull Leipzig's obstruction from letting the player leave: "He has always given everything to the club and has beaten several records with this shirt. We talked to the leadership of our ambitions, future and dreams.
They did not buy him for 15 million, but only for 3, signed a new contract and in practice repayed the club at least 10 times its value. They must let him go free. Emil wants to take the next step, if it is not possible, the club will have to live with the awareness that it is destroying his dreams. "

[DOUBLEPOST=1498248202][/DOUBLEPOST]Stefan Simic will take part in Milan's preseason preparations and will go with the team to the China tour.
Fassone and Mirabelli are currently meeting Kalinic's agent Ramadani.

Последно уредено:
Ag. Forsberg: “Leipzig need to let him go”. Assist to Milan?

Hasan Cetinkaya, agent of Forsberg, to Bild's microphones, has been taken by Red Bull Leipzig's obstruction from letting the player leave: "He has always given everything to the club and has beaten several records with this shirt. We talked to the leadership of our ambitions, future and dreams.
They did not buy him for 15 million, but only for 3, signed a new contract and in practice repayed the club at least 10 times its value. They must let him go free. Emil wants to take the next step, if it is not possible, the club will have to live with the awareness that it is destroying his dreams. "

[DOUBLEPOST=1498248202][/DOUBLEPOST]Stefan Simic will take part in Milan's preseason preparations and will go with the team to the China tour.
Fassone and Mirabelli are currently meeting Kalinic's agent Ramadani.
Не е лош Симич барем на тоа шо го виде на европското шо го прикажа до сеа и стопер играше цело време

Напнаа со Конти. Јес да е добар играч ама пак ако овие од Аталанта видоа дека имаме пари и превише се занесуваат. Пола примавера сакаат да ни ја земат. Треба малце да се оладат нашиве па ќе не молат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom