Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Od koe kolo pocnuvame u kvalifikacii za Le i imame li sansi da se padneme so Rabotnicki

Напнаа со Конти. Јес да е добар играч ама пак ако овие од Аталанта видоа дека имаме пари и превише се занесуваат. Пола примавера сакаат да ни ја земат. Треба малце да се оладат нашиве па ќе не молат.
Највеќе двајца играчи. Медиумите различни имиња пишуваат. Аталанта ја намали цената на 25мил и може и без вклучување на играчи.

The Conti to Milan deal could be closed shortly without the insertion of any players in the deal. Vido will join Atalanta in a separate deal.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Кур со Конти,ќе пропадне трансферов,ќе го шитнат јуве алвес и ќе почне агентов негов да изјавува од секогаш навивал за јуве,ќе земат некој циго од Монпеље и ќе треба да пишуваме тука реферати во стил како Конти немало да го биде ќе му измислуваме врлини и вештини на просеков,ќе треба бајрам со умот да си правиме ала едни навивачи од преку реката.

Oвa сo Кoнти ствaрнo стaнa истoрискo,нo веке oд пooдaмнa Абaте не си јa врши рaбoтaтa нa тaa деснa стрaнa,нaшиве тoa гo знaaт и зaтoa се упoрни сo Атaлaнтa дa се нaјдaт негде нa срединa.
Мoнтелa инсистирaл зa Кaлинич.
Дaли тoa знaчи декa немa дa земaaт крилo и сo кoјa фoрмaцијa би се игрaлo тoгaш.

Calciomercato.com: Montella wants another Centre Back. He would like to reunite Musacchio with former teammate and former Fiorentina captain Gonzalo Rodriguez. Milan have initiated contacts with his agent. He would arrive on a free transfer.[DOUBLEPOST=1498298242][/DOUBLEPOST]Со оглед на тоа дека и Ромањоли и Мусачо имаат проблеми со повреди, а Палета и Запата ќе си одат ова ќе е солиден трансфер.

Гонзало Родригез нели беше договорен со Лацио? Ако дојде ќе биде супер засилување кога за 3-5-2

Ќе почекаме за нови засилувања, најавија дека ќе има пауза. До подготовките ќе официјализираат уште неколку играчи.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Калинич,Биља,Конти,Донарума,Краковијак,Папу Гомез веќе 2 недели само за нив шпекулират а да не го забраам и Хамес

Традицијата продолжува. И Даниел Малдини го подигна својот прв трофеј.
ff72a1429e2c5ed6ea508423583c39f5.jpg

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Od koe kolo pocnuvame u kvalifikacii za Le i imame li sansi da se padneme so Rabotnicki
А што ако се паднеме со Победа ?
Секако дека имаме шанса (доколку поминат нашиве 2 екипи ) зошто ние ќе бидеме носители а тие нема.

А што ако се паднеме со Победа ?
Секако дека имаме шанса (доколку поминат нашиве 2 екипи ) зошто ние ќе бидеме носители а тие нема.
Druze koja Pobeda be tie edvaj opstanok izborija

Моја грешка. Не е Победа втората екипа од кај нас туку Пелистер и играат со Лех Позњан уште во прво коло :)
Знам Пелистер ке испадне ама Работнички има слаб противник така да ако има повеќе среќа како лани мош ке стасат до 3то коло

Добро голче малиот, ме потсети на Пато.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom