Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Преку кур ми се више Донарума и свињата дебела, ама најсериозно.
Нека го продадат копилето нека крши глава.

Има понуда на маса од Милан, до 2022 година 3 мил годишно со лесно остварливи бонуси до 3,5 мил.

Сити му понудиле 4,5 мил, и дебелиот чекал сеа

Ако е решен да го слуша свињата слободно нека си оди. Но по мое мислам дека нема да успее надвор од Италија.
Само да не заврши кај ѓубрињата после на кур ќе ни се качат. [emoji16]

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Се додека е Раиола агент на Донарума ќе не тероризираат со вакви шпекулации, без разлика дали детето ќе го продолжи сега договорот со Милан или не.

И ако Раиола остане агент на Донарума и понатаму, кога тогаш ќе го продаеме.

Мене ми се чини дека сите овие шпекулации за Сити и Јунајтед се притисок од Раиола брз Фасоне, за да обезбеди огромен договор за Донарума, во кој сигурно би имало висока клаузула и гаранции за провизија за него (како со Погба што направи), за понатаму со тој договор да бара тим кој ќе го исцеди.

Тој му е стилот на свињата, сам кажа и во право е дека Донарума е златен рудник кој кога тогаш ќе го искористи. Да е паметно детето па да го шутне Мино, не му треба свињата за да има богата и успешна кариера.

Последно уредено:
Најнова шпекулација за Белоти е дека Милан планира понуда од 4 играчи кои ги сака Михајловиќ: Габриел, Антонели, Поли и Кучка плус 70 милиони да бидат платени на две рати од по 35.

Ја не сум за давање на Кучка и Антонели. Клупата ни е мизерна. Тоа ќе значи купување на плус уште двајца играчи и кога ќе видиш исто е.

Aко Торино бараат 100 мил нека им ги дадат и онака големите суми се плаќаат на рати. Мислам и Погба е на 3 рати. 30 мил на 3 години за Белоти и не е лош договор.

Ја не сум за давање на Кучка и Антонели. Клупата ни е мизерна. Тоа ќе значи купување на плус уште двајца играчи и кога ќе видиш исто е.

Aко Торино бараат 100 мил нека им ги дадат и онака големите суми се плаќаат на рати. Мислам и Погба е на 3 рати. 30 мил на 3 години за Белоти и не е лош договор.

Ако дојде Родригез, Антонели не е потребен. Вангиони ќе биде резерва, кој според мене доста солидно изигра неколку утакмице кога добиваше шанса у втор дел на сезоната.

За Кучка се сложуем дека не треба да се даде, али Поли, Габриел и Антонели нека им ги дадат слободно, ако сака Михајловиќ и централен бек, нека бира еден од Запата Палета и нека шета !

Не можам да си повервам шо читам, до вчера ако требеше некоја гнида да ја платиме 5милјони 1 година пред истек на договорот, чекавме да истечит и да го зејме за 0, сега разговараме за милјонски суми со многу нули.. На арно нека испаднит работава само.

100м за Белоти при вакви опасни дупки во средина и одбрана?

Да не се сфатиме погрешно многу сакам Белоти да дојде кај нас, одличен избор за шпиц ми е, добиваме играч шо ќе дава 20+ голови секоја сезона ама никако по таа луда цена од 100м евра.
60м евра е максимумот у ова лудо време шо ваљда би ја зеле овие за него, не веруам некој поеќе да му даде на Каиро и мислам дека мора да притиснеме за договор околу оваа сума која секако ќе биде платена на рати.

Е сеа нели спортскиот директор нивни беше во Каса Милан и имале долг состанок па доколку тој покажал интересе за било кој од Куцо, Антонели, Поли или било кој друг шо е нивни левел тогаш се надевам дека нивните куфери се веќе спакувани, па дури и на Куцо кој според мене не е незаменлив па да се притресуваме туку баш напротив се работи за многу ограничен играч кој е лесно заменлив.

Во одбрана е отворенна озонска дупка исто така, со Родригез и Мусачо ако дојдат секако решаваме некои проблеми ама не е тоа тоа, мора да се земе и квалитетен десен бек со оглед на тоа дека Де Шиљо напушта, Абате е огромна нула и остануваме само со Калабрија.

Палета не би сакал да е трета опција централен, добро почна сезонава али многу ми иде на курац у остатоков, 100000 црвени напраи, бутна рекорди стари 2000 години за тоа у лигава, дисциплина нула и ако сакаме ЛШ тогаш не смее вакви испади да се дешаваат.
Нека седи Гомез за таа позиција и за 4-та опција нека соберат некој искусен ала Јепес шо ни беше пред некоја сезона со Силва и Неста.

Средината е лом, едино Џек и Локатели се вредни за спомнување и најверојатно Пашалич би останал зашо Монтела го фали у секое интервју а другото мора да иде у аут, каки курац Соса каки курац Мати Фернандез.
Опасен шопинг треба таму, обавезно мора покрај овој Кеси ако е договорен да дојдат уше 2-3ца фудбалери за да има избор и за да може да се ротира.
Се спомнува пак Бадељ и за 10м би бил супер опција, ја знае лигата, сака да игра за Милан, се знае со Монтела и со него составот би добил и на ширина покрај тоа шо е реално квалитетен(за разлика од она шо го иаме сега)

А и напред на крилните позиции сме тенки покрај тоа шо неаме напаѓач, Бака секако си оди и мора да се носи јака замена ама мене и не ми е сигурно останувањето на Делофеу а и искрено почна на курац да ми иде и он иако на почетокот беше стварно одличен.
Се познава дека 0 финиш има шо реално е проблем за нас, себичен е у доста критични ситуации а и добивам впечаток дека баш и не може да игра лево и скоро секоја утакмица се разигрува кога со Сусо ќе си ги сменат позициите т.е кога Сусо ќе отиде централно а овој ќе отиде место него десно.

15-17 милиони за него максимум иако повеќе би сакал Кеита Балде да го земеме, далеку подобар ми изгледа од него и реално дечкото у задњиве 2-3 месеца гази у Лацио баш кога највеќе треба.

Е баш поради овие причини ми нема логика да даваме толкави суми за Белоти а и според мене реално дечкото вреди упола од тоа, нема шанси да е повеќе.

До четврток ќе се знаело и што ќе биде со Родригез и Луис Густаво, а ќе се праело муабет и за Аубамејанг. Божем веќе утре летале за Германија.
Кеси го немам гледано скоро ич, ама се надевам дека нема да флопне како Бертолачи. Реално фали уште 1 добар играч во средина, макар и Бадељ (кога реално премногу е да се очекува Фабрегас).

До четврток ќе се знаело и што ќе биде со Родригез и Луис Густаво, а ќе се праело муабет и за Аубамејанг. Божем веќе утре летале за Германија.
Кеси го немам гледано скоро ич, ама се надевам дека нема да флопне како Бертолачи. Реално фали уште 1 добар играч во средина, макар и Бадељ (кога реално премногу е да се очекува Фабрегас).
Кеси е добар трансфер ама нема да ја размрда средината драстично. Мора да се лупне силна пара за региста,иначе ништо не сме напраиле. Фабрегас не е толку не реална опција ако се реши Челзи да го пушти,а Бадељ за таа цена од околу 10тина милиони одма би го зел па макар и како резерва. Кеси,Родригез,Мусачо,Фабрегас,Бадељ,Кеита,нормално Белоти и кој сака нека дојде:rolleyes: Фала пријатно.

BREAKING: Ricardo Rodriguez to Milan is a done deal. Milan will pay Wolfsburg €15m+€3m bonuses, player will sign a four-year deal.

Да не се летаме пред да се сликаат со дрес(трауми од Галијани) ама ова е ептен ветувачки старт.

Ако стварно е земен фала курцу ќе имаме квалитетен класичен лев бек.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

15 мил добра сума, но да почекаме да биде официјално, а не како комшиките да се истрчаме со вакви слики. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom