Важно Џиџо го има,поголем показател од негово задржување дека овие нема да го уздисаат тимот нема.
Иако уште нема ништо официјално мислам дека многу самоуверено изјавува Фасоне дека тимов до Јули ќе е скоро комплетен и осетно засилен,толку не истрауматизираа стариве што ми изгледа неверојатно кога тимов купува играчи што всушност вредат нешто на пазарот и не се во 4-та декада од животот. Од овие што неофицијално се договорени највеќе ми прави мерак Рикардо Родригез,после 12-13 години пак ќе има лев бек во тимов,чудо. Мусачио не е светска класа централен,ама за Палета и Запата го има измислено фудбалот,после неговото доаѓање очекувам еден од овие два црепа да си оди. Кеси,овој некако најризичен ми е,28мил. за 20 годишњак се бааги пари,се гледа дека има снага,вака по статистика и голови и асистенции солиден број за DMC/MC мада и Бертолачи имаше пред да дојде.....незнам може требаше да пробаат со Бернардески,Верати,Ковачич некој овој не е креативец во никој случај,вака ко што гледам по клипови ко Есиен 2 ми изгледа,што не е лошо ама мора некој техничар столб во средина да се донесе,таков нема во тимов од Пирло па навака,Фабрегас ќе си останувал во Англија,штета ама тоа е,може ќе успеат некој техничар да донесат,само да не е некој Бадељ,Мадељ.....
За останатите позиции примадоната очигледно ќе си оди така да ќе треба и десен бек,Абот за на клупа е ок ама за прв тим никако,за шпиц исто проблем ќе биде да најдат,нигде не игра Европа Милан па да привлече на таа карта плус пари некој квалитетен напаѓач,едино последниве 2 кола ако фатат Лига Европа па да жртвува некој од овие со кој ги поврзуваа "Мората,Абумејанг и незнам кој други"една сезона надвор од ЛШ. Белоти мислам дека ќе им биде полн погодок ако го земат за таму,фан на тимов е,пари ќе присоберат ваљда од Шиљо,Бака,Хонда,куров нешто плус Нијанг вамте тамте може да се урне рекордот на Руи Коста,вреди дечково.
Многу е важно и колку од ѓубрето ќе исчистат,Соса,Антонели,Запата/Палета,Хонда,Лападудла,Поли,капитенот

овие лапаат ненормална плата за апсолутно ништо,тие Мати,Пашаклиќ нека бркаат живот исто,освен Ковачиќ/Модчиќ нејќам екс ју срања во тимов (тие Бадељ и Калиниќ у гз да си ги шибнете

).
Нема да биде лошо да фатат Лига Европа,чисто да погледаме и ние преку недела малце фудбал,па за две сезони ако ги донесат овие што се на пат и уште неколку,Л.Ш.