Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Уште поарно знам дека го сакате Анџелоти и дека е легенда и се остало истото и ние го сакавме Липи, ама дупло подобро. Ви треба нов почеток не навраќање на старо, нови идеи, свеж воздух во клубот. Карло играше модерен фудбал ама е тврдоглав ви треба некој кој ќе изгради тим.

Збораме секако под услов да се донеси квалитетен тренер.
:icon_lol: де бе оти вака

Кој и да е ако нема драстични промени на играчкио кадар е залудно.

Синиша Михајловиќ.

Објавувам мораториум на мојата активност во пишување на темава во знак на револт. Се додека оваа будала е тренер на Милан.

Сеа ќе донесе список со некои безвезни задачи кон кои ќе треба да се придржуваат играчите, ќе глуми голем стратег, ништо чудно и да ги натера Закардо, Мунтари и компанија да ја научат и да ја пејат српската химна.

Моите далеку најхејтани ликови поврзани со фудбал, Мунтари и Михајловиќ ми се најдоа во мојот тим. Боже сачувај.

Инаку, има изјавено дека никогаш не би бил тренер на Партизан, Рома, Милан и Џеноа. Епа еве го.

Се читаме некогаш во иднина, се надевам набрзо.

Се да им изнае*ам!

Шо и да кажам за ситуацијава ќе згрешам...

Ова чувство не сум го имал доста години. Исто како на времето кога ќе ти каже другар/другарка дека и се свиѓал на некоја и треба да ја запознаеш. Влегуваш во просторија каде има неколку девојчиња, од кои една е упадливо ружна и си велиш во себе: ’Само таа да не е!’ И скоро секогаш како по правило се работи за неа.

Да беше и подобар тренер немаше да го сакам во Милан. Само не ми е јасно, како може Михајловиќ да биде тренер, а не Донадони или милион други, ако веќе немаат пари за подобро решение?!

Ова чувство не сум го имал доста години. Исто како на времето кога ќе ти каже другар/другарка дека и се свиѓал на некоја и треба да ја запознаеш. Влегуваш во просторија каде има неколку девојчиња, од кои една е упадливо ружна и си велиш во себе: ’Само таа да не е!’ И скоро секогаш како по правило се работи за неа.

Да беше и подобар тренер немаше да го сакам во Милан. Само не ми е јасно, како може Михајловиќ да биде тренер, а не Донадони или милион други, ако веќе немаат пари за подобро решение?!
Абе споρедбава Донадони и Михајлович исто е κаκо да споρедуваш две магаρиња κое е поглупо.. Тешκи лузеρишта, κаκо што пиша Нино едниот до вчеρа не пцуеше на κој медиум стигна,а сега се лигуши тρенеρ да ни стане..

Ја па сакам да дојде Михајлович пошо и онака и оваа сезона ќе ни биде "транзиција" он бар ќе ги симне од облаци Бонера и остала багра. Чим имаше муда на Ето да му се курчи зашто не тренирал ко што треба сигурно нема да му биде проблем да ги шамара Суљо и Бонера. Нека отера Михајлович све у пизду матер нека донесат нешто помлади играчи и од другата сезона со Анчелоти више да се иде напред на титули.

The meeting between Silvio Berlusconi, Galliani and Mihajlovic has just ended.
The announcement will most likely be made tomorrow if everything goes well.

Ако е само за една сезона,па можеа и Пипо да го остават или Броки да го стават,па Карло следната сезона.Синиша ич не ми е по кеиф.

Настрана од ова друг интересен податок:
Diego Lopez made 93 saves in 28 matches in Serie A 2014-2015 (Abbiati 24 saves in 11 matches):
#ForzaDiego

CGkJb6NVIAAyygc.png

Абе споρедбава Донадони и Михајлович исто е κаκо да споρедуваш две магаρиња κое е поглупо.. Тешκи лузеρишта, κаκо што пиша Нино едниот до вчеρа не пцуеше на κој медиум стигна,а сега се лигуши тρенеρ да ни стане..

Не мислев на квалитетите, за друго зборев.

Why? Why why why why why?

Why does Daniele Bonera EVER see the field?

That was the usual refrain of Milanisti everywhere as Pippo Inzaghi picked him again and again.

In all, Bonera played in 16 games this year—16 too many.

In those 16 games, he's been sent off twice and has been directly responsible for a dozen or so goals. He's not starting quality for any team in Serie A. Starting him in Serie B might be pushing it.

Bonera had no business on the field this year and has no business being a Milan player. His contract is up at the end of the month, and he should not, under any circumstances, be re-signed. To do so would be a fireable offense.

hi-res-d58b3ef77104f100fb6456978defc2cc_crop_north.jpg
[DOUBLEPOST=1433410885][/DOUBLEPOST]Mihajlovic will earn €2m + bonuses per year for 2 years, according to GdS.

Corriere dello Sport reports that Mihajlovic wants to bring Obiang and Soriano with him to Milan.

GdS reports that Niang is expected to stay at Milan for next season, and that Bertolacci will be one of the first new signings.

They also mention De Silvestri and Eder as players that Mihajlovic might want to bring with him to Milan.

Последно уредено:
Ако не па цел тим на Сампдорија да си го донесе.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom