- Член од
- 29 април 2015
- Мислења
- 4.451
- Поени од реакции
- 4.431
Ми се смеевте на мене, ќе видите сеа какви играчи ќе земете 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ОКМи се смеевте на мене, ќе видите сеа какви играчи ќе земете![]()
Иако ибрата е ѕверотиња сепак е 34 и ќе ви зема плата за 3ца играчи поквалитетни, со тие пари можите да си земите други засилувања.Абе имаа прекрасна шанса со Емери и стварно се пиздам зашо не тргнаа по него а испадна вест вчера дека Галијани го имал веќе договорено ама одбил Берлускони.
Чоекот игра атрактивен фудбал, нон стоп им парира во меѓусебни на Барса и Реал и се надигрувал со нив а во ЛЕ има фантастичен успех. Зошто побогу не го тестираа?
Па порано ваквиве потенцијали од тренери сме ги затварале у куќи/станови додека не стигнат луѓе од Милан да потпишат договор без разлика што претходно преговарале со други клубови.
Дека 1.5 милки му е откупна клаузула? Затоа ли се испичкаа?
Стварно не ми е јасен потегоф со Михајлович кога имаше толку многу простор да се земе поквалитетно име и да се трасира патот кон топ3 уз пар добри трансфери.
Едино ќе сменам мислење ако ги умре на тренинг и ги подготви кондициски две утакмици по ред да играат а не у 55та минута да се вртат кон клупа и измени да бараат а само по 3 измени може да се праат.
Поли очекувам да умре на пола месец у Јули ако имаат сериозни подготофки па ќе му го повлечеме бројот после од респекат и така.
Според интервјуво негово моментално што го гледам Галијани и Берлускони уште немаат дефинирано дали он ќе биде али очекувам наскоро официјално да е у пичку матер веќе. Ваљда не го шетале до Аркоре за да му покаже некоја уметничка слика, да пијат вино и јадат мувлосан кашкавал ебаго.
Уште не е дојден пола Сампдорија ја преселија медиумиве кај нас сфе им ебам шпекулаторско а од таму единствено Обијанг,Сориано и толку. Каки курац Де Силвестри.
Али пак ке потенцирам дека мора на паметни трансфери да се удри летово иначе наебафме. Нека не биде овој глуп да му го вратат Ночерино и да го позајми Кеита од Рома па да пробува да праи резултати пошо сфе у пичка ќе му ебам.
Има ЕДЕН КУП талентирани дечки што Рома/Јуве ги позајмуваат лево десно а немаат баш место кај нив да ги протнат и мора да се собере нешто од таму.
Заза,Берарди,Ругани,Ромањоли и купишта други.
Ако му го донесат Ибра одма ќе му дадат пола тим али најбитно е да се среди одбраната и средината пошо фудбал нема без тоа.
Преку кур ми е веќе посед на топка да ни зимаат Триестина и да им се браниме 80 минути бе.
Тасоти исто така си замина од клубов. Многу наеднаш како да ми почна трансфер сезонава. Ќе биде забавно.![]()
Дај бе не го поти со дуплиов јузер...уште ли не те банираа?Ми се смеевте на мене, ќе видите сеа какви играчи ќе земете![]()
AC Milan could be ready to make a shock swoop to re-sign Mario Balotelli.
Mario Balotelli looks set to return to Italy with AC Milan move
Тој просек сезонава беше подобар од цел наш среден ред заедно.
Valdifiori (90) has created more chances than De Jong (7), Van Ginkel (13), Bonaventura (36) and Poli (18)