Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште поарно знам дека го сакате Анџелоти и дека е легенда и се остало истото и ние го сакавме Липи, ама дупло подобро. Ви треба нов почеток не навраќање на старо, нови идеи, свеж воздух во клубот. Карло играше модерен фудбал ама е тврдоглав ви треба некој кој ќе изгради тим.
Збораме секако под услов да се донеси квалитетен тренер.
провоцитам беде бе оти вака
Абе споρедбава Донадони и Михајлович исто е κаκо да споρедуваш две магаρиња κое е поглупо.. Тешκи лузеρишта, κаκо што пиша Нино едниот до вчеρа не пцуеше на κој медиум стигна,а сега се лигуши тρенеρ да ни стане..Ова чувство не сум го имал доста години. Исто како на времето кога ќе ти каже другар/другарка дека и се свиѓал на некоја и треба да ја запознаеш. Влегуваш во просторија каде има неколку девојчиња, од кои една е упадливо ружна и си велиш во себе: ’Само таа да не е!’ И скоро секогаш како по правило се работи за неа.
Да беше и подобар тренер немаше да го сакам во Милан. Само не ми е јасно, како може Михајловиќ да биде тренер, а не Донадони или милион други, ако веќе немаат пари за подобро решение?!
Абе споρедбава Донадони и Михајлович исто е κаκо да споρедуваш две магаρиња κое е поглупо.. Тешκи лузеρишта, κаκо што пиша Нино едниот до вчеρа не пцуеше на κој медиум стигна,а сега се лигуши тρенеρ да ни стане..