Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Како бе не помага? Кај мене е така исклучено и автоматски не се пушта ниеден клип.

Клик ту плеј немаше за штиклирање а го штиклирав тоа Detect and Run али пак си ги пушта најнормално, а ја отворам страна и све интересно у нови табои па после читам, рачунај кој ќе ми се расписка Алегри на 12 табои :)

Клик ту плеј немаше за штиклирање а го штиклирав тоа Detect and Run али пак си ги пушта најнормално, а ја отворам страна и све интересно у нови табои па после читам, рачунај кој ќе ми се расписка Алегри на 12 табои :)
Пробај исклучи Chrome, и одново селектирај и не заборавај да прицниш Done најдолу. Кај мене работи стално :)

let me choose when to run plugin content... stikliraj

Our friend Thiago Silva came to see us and watch #MilanRoma! Welcome back at the San Siro!
CElbKRXWEAEhJOZ.png

Man of the match-Honda со две асистенции.

472766590-keisuke-honda-of-ac-milan-gestures-during-gettyimages.jpg

Bee Taechaubol: "I've already agreed most of the details with Berlusconi. All the legal things should be completed within 3-4 weeks."

Mr Bee: "The objective is that Milan next season end up in the top four then fight for the Scudetto in the following one."

The Sunday Times claims that Mr Bee has offered Pep Guardiola Milan's coaching job

Berlusconi: "I'm looking for someone who can invest €200m every year."

Морам да го пофалим Хонда за вчера, беше прав мотор! Незнам што го разигра толку ама го изигра цел натпревар на ниво, без разлика на асистенциите, акциите све преку него... леташе по теренот и напред и назад, таке треба да игра една 10ка. браво! Браво и за останатите играчи, убоо што им текна малце фудбал да поиграат!

Најверојатно Емполи ќе си ја искористи можноста за 4 мил да го купи Сапонара. Денес гол и асистенција.

Најверојатно Емполи ќе си ја искористи можноста за 4 мил да го купи Сапонара. Денес гол и асистенција.

Го има стасот и стилот на Кака! Нека иде,боље за него кај нас само ќе се уназадува кога факинг мунтари и поли му го земаат местото ... и Габриел има блескава сезона во Карпи,јес да е втора лига ама пак...

Го има стасот и стилот на Кака! Нека иде,боље за него кај нас само ќе се уназадува кога факинг мунтари и поли му го земаат местото ... и Габриел има блескава сезона во Карпи,јес да е втора лига ама пак...

Аха Габриел сигурно ќе фати место пред Диего Лопез, но може да го вратат за втор и така Абијати највероватно иде пензија а овој Агаци незнам зошто воопшто го земаа.
Сапонара има слобода во играта и игра одлично али во Милан тешко дека ќе добие шанса така да арно му е во Емполи нека си остане :D

На твитер го прочитав ова:
@Milangirls
Schalke have released @kpbofficial from his contract though he still had 2 years. So glad we sold him when we did.http://goo.gl/43hdRm
И во прв коментар го имаш ова:
But used the money for Matri...
:pos::pos::pos:

Кога ке размислам малку,вакво нешто требаше да направи Милан сезонава.

На твитер го прочитав ова:
@Milangirls
Schalke have released @kpbofficial from his contract though he still had 2 years. So glad we sold him when we did.http://goo.gl/43hdRm
И во прв коментар го имаш ова:
But used the money for Matri...
:pos::pos::pos:

Кога ке размислам малку,вакво нешто требаше да направи Милан сезонава.
Ја би го вратил пак Боатенг, за ич паре и не е таке лош играч! Кариерата секако му иде у надолна линија таке да мислим дека клупата на Милан у моментов би ја прифатил со две раце...

Утакмицава нема да му ја забраем никогаш, и голот против Барса!!

Abate set for three-year extension
Despite reported interest from Manhester United and Liverpool, the Italian right-back looks set to sign a new deal with AC Milan that will tie him to San Siro till 2018.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom