Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И како успеа најдобриот играч од листата да го испуштиш? Кондогбиа е машина!!! него и Џака и на коњ сме...Од овие да дојдат треба и Витсел и Хака као и да се пишуе, Гунгоган нема играно фудбал 5 години, башка имаме такво чоече у тимот. Од Махер и Маури е супер кој и да дојде, млади перпективни деца.
Валдифиори и Бертолачи ако ги донесат срамота е, ај за Басели ќе се голтне некако али овие..
И како успеа најдобриот играч од листата да го испуштиш? Кондогбиа е машина!!! него и Џака и на коњ сме...
Искрено го немам гледано чоекот, не знам шо играч е затоа и не го спомнав.
До тогаш ако се направи 100 кила во стомакон што ќе ни е?Najverojatno Gotze si odi od Bayern letovo ako klubot se prodade kako sto se najavuvase moze da se proba da se dovede
Aко користиш Chrome оди во Settings->content settings и барај PluginsДечки дан знае некој како да ги искључим кличињата на Миланњуз и фудбалиталиа да не се пуштаа сами кој ќе ги отворим сајтојте??
Ме напиздуаа страшно![]()
Aко користиш Chrome оди во Settings->content settings и барај Plugins
Штиклирај click to play или Detect and run important plugin content.![]()
Како бе не помага? Кај мене е така исклучено и автоматски не се пушта ниеден клип.Фала на помош сине, али не помагa![]()