Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
11188242_594356697333550_6689196717489148639_n.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Главни мети на Милан и нивни алтернативи од средниот ред:

11035979_594428713993015_5429530243978954686_n.jpg

И на крај ќе дојдат последните тројца, нели проектот е во тим да се има што поголем број на италијански играчи. :D

Од овие да дојдат треба и Витсел и Хака као и да се пишуе, Гунгоган нема играно фудбал 5 години, башка имаме такво чоече у тимот. Од Махер и Маури е супер кој и да дојде, млади перпективни деца.

Валдифиори и Бертолачи ако ги донесат срамота е, ај за Басели ќе се голтне некако али овие..

Од овие да дојдат треба и Витсел и Хака као и да се пишуе, Гунгоган нема играно фудбал 5 години, башка имаме такво чоече у тимот. Од Махер и Маури е супер кој и да дојде, млади перпективни деца.

Валдифиори и Бертолачи ако ги донесат срамота е, ај за Басели ќе се голтне некако али овие..
И како успеа најдобриот играч од листата да го испуштиш? Кондогбиа е машина!!! него и Џака и на коњ сме...

И како успеа најдобриот играч од листата да го испуштиш? Кондогбиа е машина!!! него и Џака и на коњ сме...

Искрено го немам гледано чоекот, не знам шо играч е затоа и не го спомнав.

Искрено го немам гледано чоекот, не знам шо играч е затоа и не го спомнав.

Човекот е екстра него и Џака би ги земал јас, не ми се бара низ постови али уште пред некоја година овој Кондогбиа кога беше во Севиља пишав баш тука да го собереме ќе биде екстра али отиде он во Монако пошто тогаш имаа јаки финансии Монако..на крај ќе го земат Валдифиори и уште зимскиот преоден рок на позајмица во Џенова.

Najverojatno Gotze si odi od Bayern letovo ako klubot se prodade kako sto se najavuvase moze da se proba da se dovede

Meксес најверојатно ќе продолжи договор...ама ќе ја намали драстично платата на 1.5 годишно...За замена воопшто не е лош, а и на моменти доста не има вадено од тешки ситуации....

Bonera was awarded a medal by Galliani today for making 200 appearances for AC Milan since joining in 2006. :place:

Дечки дан знае некој како да ги искључим кличињата на Миланњуз и фудбалиталиа да не се пуштаа сами кој ќе ги отворим сајтојте??
Ме напиздуаа страшно :)

Дечки дан знае некој како да ги искључим кличињата на Миланњуз и фудбалиталиа да не се пуштаа сами кој ќе ги отворим сајтојте??
Ме напиздуаа страшно :)
Aко користиш Chrome оди во Settings->content settings и барај Plugins
Штиклирај click to play или Detect and run important plugin content. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom