C
Castiel
Гостин
не не ...не ме сфати...не ги споредувам со Бирса...значи зборам за Д амбросио... Него го бараат и Интер, Фиорентина и Рома...значи не е ко бирса...муабетот ми е да не го земат они па кај нив да си гази и после да се жалиме зашто не сме го земале него а сме имале можност...исто ко што имавме Можност Љаич и Строотман да ги земеме пред рома...Значи Д Амбросио не е исто ко со Бирса...Еј брат и ти ама спореба направи,Љаич и Стротман играчишта ги спореди со бирса
И да Рома ни ги собра ама плати 10+ мил. зошто стварно вредат и имаше вистински интерес за нив од јаки екипи,а не му текнало на некој пишал рома се интересирала за амброзио и ајде,лол рома Маикон го има на десен бек,Балцарети и Додо леви им спотребал амброзио.Што си прајте бајрам со умот само за да оправдате уште еден просек ? Вакви ако ги бивало ќе ги биднело,а не ќе дојдат во Милан ќе изиграат 2-3 утакмици дур се под импресија и мотивација и толку,џабе плата ќе арчат после.
--- надополнето: 19 декември 2013 во 12:50 ---
Не ... да го баравме само ние во старт ќе бешеДечко, како прво како можеш да го споредиш Д"амброзио со веќе докажани(колку-толку) играчи?
Стротман се знаеше дека е/ќе биде јак играч... Едноставно тоа се гледаше и по игрите у ПСВ и по неговите игри у репрезентацијата. Љаич е друг муабет(истек на договор и лоши односи со Фиорентина) плус он веќе беше докажан играч у Виола.
Плус друга работа која не смееш да ја заборавиш e што Д'Aмброзио е 2-3 години постар од останативе (кои се далеку поталентирани, а тие 2-3 години многу значат за еден млад фудбалер).
И како што знам, него му истекува договорот наредна година. Ако не е така исправете ме .
Не ли мислиш дека можеби затоа покажале поголем интерес бидејќи сега(зимево) можат да го земат за 3-4 милиони?
За вакви играчи уопште нема да ми биде криво да не ги земеме колку и да експлодираат у Интер,Рома,Виола.
Ја го имам гледано 3-4 пати оваа година. Ништо посебно. А и од кај знаеш, може медиумите си играат кур со вакви шпекулации му креваат цена за 2 милиончиња плус?
--- надополнето: 19 декември 2013 во 12:06 ---
не да го баравме само ние ќе беше од тип на Бирса играч...ама ваљда има нешто во него чим токлу тимови го бараат...не се само шпекулации...Рома беа доста загреани за него...ете oди и во нивни фан клуб ќе прочиташ...
Од такви "Боље он отколку Кучка/Лоди/Бирса" муабети, сами се тешат. Не е тоа никакво оправдување да се земе играч. Ама уопште.
--- надополнето: 19 декември 2013 во 12:52 ---
значи стварно таква глупост ако напраат пирло да го донесат нека се носат у пм...Не бе, не бил изнервиран, тоа е најнова тактика во преговори на Галијани.
Гледаш дека и кога вечерал со Пирло, зборувал со Силвио, па му го дал телефонот на Пирло. И потоа мелодрамата достигнува врв. Силвио изјавил: ’Андреа, Млан е твојот дом’.Барем така пишива Република.
Таков кретен не ни треба...пре би го гледал мунтари како игра него ли овој кретен...