Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Д` Амброзио, Наинголан, Пароло од вакви играчи знаеме шо му се случи на Интер ... и нас не очекува многу скоро истото. Така да мој совет не си ги кинете живците другарчиња , ке дојдат подобри времиња ... некој шеик кога ке не земе.

Shto pobrzo se soocime so faktot deka milan stana maalska ekipa toa podobro za nas. Dzabe samo vreme i zivci kineme tuka nadevajki se deka rabotite kje se smenat u dosledno vreme.
Kje vidite deka nema da se naprai transfer sto kje ne podobri generalno i kje vnese svezina i prosperitet u igrata. Nema LS za milan sledna godina(avtoantski kje staneme pobedni od toa sto sme sega), i garantiram deka kje ispadneme od atletico.
Leka nokj i prijatno.

Shto pobrzo se soocime so faktot deka milan stana maalska ekipa toa podobro za nas. Dzabe samo vreme i zivci kineme tuka nadevajki se deka rabotite kje se smenat u dosledno vreme.
Kje vidite deka nema da se naprai transfer sto kje ne podobri generalno i kje vnese svezina i prosperitet u igrata. Nema LS za milan sledna godina(avtoantski kje staneme pobedni od toa sto sme sega), i garantiram deka kje ispadneme od atletico.
Leka nokj i prijatno.

Што се секираш, сето ова значи дека ќе биде подобро. Тоа беше твојата логика... Остани досладен и биди оптимистичен во ова пропаѓање... :)

Д` Амброзио, Наинголан, Пароло од вакви играчи знаеме шо му се случи на Интер ... и нас не очекува многу скоро истото. Така да мој совет не си ги кинете живците другарчиња , ке дојдат подобри времиња ... некој шеик кога ке не земе.

првите двајца може комотно да играат во Милан..Наинголан е добар играч но е доста сличен на Де Јонг така да може подобро е да тргнат на Хернанес и на одбраната пошто ни е очајна..против Интер сега без Монтоливо а највероватно и Емануелсон ќе го нема..ако може Шиљо да игра лево а десно Аботе ако се врати :) подобро одколку Константниот :)

За кој кур ни е Хернанес коа на таа позција ги иаме Кака, Хонда и оној Сапонара ( еве и да си иде) . Нема резон троица за едно место да се чуваат. Али па, ако е работава размена и Матри си отиде прифаќам па што сака нека биде, барем добар играч е , нема зијан од такви како него.

За кој кур ни е Хернанес коа на таа позција ги иаме Кака, Хонда и оној Сапонара ( еве и да си иде) . Нема резон троица за едно место да се чуваат. Али па, ако е работава размена и Матри си отиде прифаќам па што сака нека биде, барем добар играч е , нема зијан од такви како него.
Hernanes mezzala kje go igraat ako dojde.

епа тогаш секаде имаме играчи :) Сапонара не го рачунај сигурно ќе лета он и Нијанг, ништо чудно и Кристанте да го дадат некаде :) и да Бирса го заборави.

Хернанес, Кузманович, Пароло, Наинголан, Кучка, Лоди...

и кого да одберат кј нас ќе биде ТАШАК! :D

Хернанес, Кузманович, Пароло, Наинголан, Кучка, Лоди...

и кого да одберат кј нас ќе биде ТАШАК! :D

Од овие само болдираниве може да помогнат,другите ќе бидат уште еден мунтари/ночерино

Џабе бе како и да вртите пак е ова крпење,не се прави тим вака,тие и да земат еден добар сега,на лето уште 3 просеци ќе земат,и после другото лето ќе го шитнат добриот за да ги покријат трошоците на просеците што ги донесле.

Утрово се појави информација за можна замена 50% од Нијанг за 50% од Бертолачи.

Дим4е likes this.

Од свите овие што се шпекулира знам само дека нема да дојде ХЕрнанес, т.е нема да дојде ако го планираат Мистерот и за наредна година, кај ќе игра он без копачи ??

Кога би дошол Хернанес, би изгледале нешто вака

Монтоливо - Де Јонг - Хернанес​
Кака - Хонда​
Балотели​

Што на хартија изгледа доста добро, и моќно у споредба со овој Милан сега, и со средена одбрана и голман асален Милан може многу лесно да биде јак догодина, јак за у Италија, ЛШ пак ќе може да не гмечат големиве...​
Више кој сте почнале, ја би сакал догодина да изгледамо вака, пошто стварно Хернанес ми прае ќејф и го поштуем као играч, и ова ми се свиѓа како изгледа, уште одбраната кој би била подобра..​
Рецимо, голман некој солиден, у Франција има јаки голманчиња, Руфие, Очоа, оној од Њукасл, или ако сакаат помлад Перин нека го земат и нека го фрлат у оѓин одма, така се стануе голман, Габриел го фрлија, али со никаква одбрана и го истрауматизираа детето за век и навек...​
Од Њукасл голманот, забраев како се вика ме мрзи да гуглам,​
Де Шиљо - Рами - некој јак одбранбен- Сантон​
и она горе што го напишав...​

Од свите овие што се шпекулира знам само дека нема да дојде ХЕрнанес, т.е нема да дојде ако го планираат Мистерот и за наредна година, кај ќе игра он без копачи ??

Кога би дошол Хернанес, би изгледале нешто вака

Монтоливо - Де Јонг - Хернанес​
Кака - Хонда​
Балотели​

Што на хартија изгледа доста добро, и моќно у споредба со овој Милан сега, и со средена одбрана и голман асален Милан може многу лесно да биде јак догодина, јак за у Италија, ЛШ пак ќе може да не гмечат големиве...​
Више кој сте почнале, ја би сакал догодина да изгледамо вака, пошто стварно Хернанес ми прае ќејф и го поштуем као играч, и ова ми се свиѓа како изгледа, уште одбраната кој би била подобра..​
Рецимо, голман некој солиден, у Франција има јаки голманчиња, Руфие, Очоа, оној од Њукасл, или ако сакаат помлад Перин нека го земат и нека го фрлат у оѓин одма, така се стануе голман, Габриел го фрлија, али со никаква одбрана и го истрауматизираа детето за век и навек...​
Од Њукасл голманот, забраев како се вика ме мрзи да гуглам,​
Де Шиљо - Рами - некој јак одбранбен- Сантон​
и она горе што го напишав...​
Krul....само кај даваат пари за голман нашиве....ќе бараат некој за без пари...али може да го лапнат касиљас зимово....Пошо не игра ич во реал а се ближи светско и ќе сака да е прв голман на шпанија...така да милан доста добра опција ќе му е...само на нашиве идиоти не им текнува...

Krul....само кај даваат пари за голман нашиве....ќе бараат некој за без пари...али може да го лапнат касиљас зимово....Пошо не игра ич во реал а се ближи светско и ќе сака да е прв голман на шпанија...така да милан доста добра опција ќе му е...само на нашиве идиоти не им текнува...

Pred nekolku dena Casilas izleze so izjava deka definitivno ostanuva,i deka ke se bori so Lopez,znaci toj ispaga..A J.Cezar kaj se izgubi?!
Stvarno ima nekolku kvalitetni fudbaleri koi mozat mn da pomognat na Milan,no se gleda deka seuste nekoi raboti ne se definirani,rakovodstvoto ne saka da pazari,barem da prodadea odredini igraci i da ima normalna brojka na igraci,a ne 33+,koi cicaat plata a ne se korisni za nisto,mislam deka nie sme so najgolem fond na igraci.Berlu cesto upaga vo nadleznostite na trenerot,pa majka mu stara,ako ne ti se sviga negovata formacia dovedi drug trener koj neguva fudbal i postavenost po tvoj kejf,a ne sekad improvizacii.de so igraci,de so pozicii,stanavme za potsmev..nam ni trebaat koreniti promeni,a ne samo zamackuvanje oci.
Iako mozebi Berlu e najgolemiot krivec za seto ova,sepak ednaska treba da se pocne od strukturata i rabotenjeto,kako od najmladite kategori,medicinskiot staf,skautite,direktorite i seto toa..mozebi bi donelo rezultati ali samo posle 2-3 god,sepak Berlu nema taka lesno da se otkaze,ili pak u kraen slucaj da go prodade na nekoj sto stvarno bi dal garanci deka ke go vodi Milan po praviot pat,a ne posle odreden period da ostaneme na cedilo i da molime za pomos..

Sent from my HTC One using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom