Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
А поголеми аргументи од тие има ли ?
Што сакаш да пишам,дека сум среќен дека доаѓа уште еден просек што игра десен бек кај што можат да играат шиљо и абате,а лев бек 6 години немаат ?
Како било,нека дојде и онака ко што кажав квалитет веќе очигледно не земаат туку си продолжува старата песна,просеци од просечни тимови.
Овој ако го бивало немало да престанат да го викаат за репрезентација иако ги поминал сите категории......или па Абате е многу убедлив ? Ако е така ни се еба мамата,пак без бек си останавме.

Ќе видиме,прво нека дојде,па дај боже да МЕ разубеди.

Кој збореше за среќа? :) Прочитај прво што напишав за ваков тип на фудбалери... А пишав и за повикување во репрезентација... Скелото и Ачерби беа повикани. Да се повторам по стоти пат, пишав само како игра сезонава, за разлика од вас го имам гледано, а не дали треба да дојде, дали јас сакам да дојде, дали е за Милан, дали треба да биде резерва (да дојде место Закардо и Констант) и др... А и кога се во прашање моите очекувања, не ги спомнав за џабе Ночерино и Констант. Не навивам да го донесат, а не сум ни против, посебно како играч за ротација, да го завземе местото на Закардо и Констант. Моја желба сигурно не е, ниту е некој фудбалер што ги исполнува моите очекувања...

Да го испоти гзот Галијани и да ни го донесе Коларов не ќе биде лошо... а не да не вртка овде со Сантон и Амброзио!

@DeviAngel кога пишуваш во туѓ фан клуб пријател, не можеш како газда да влезеш, без респект, да се спротиставуваш и кога некој ти враќа на прва провокација, да пријавиш мислење за провокација и продолжиш со исто темпо...

Те молам, не им ремети муабети. Ако гледаш дека не оди, не им пишувај. Верувам дека не би сакал кај тебе во фан клуб да влезам јас и да почнам да го потам со финалето 2007 како голот на Инзаги бил педерски бла бла...утепаници и слично.

Се надевам дека „ќе ја смирите топката“ и дискусијата ако продолжува, ќе покултурна, без провокации.

@DeviAngel кога пишуваш во туѓ фан клуб пријател, не можеш како газда да влезеш, без респект, да се спротиставуваш и кога некој ти враќа на прва провокација, да пријавиш мислење за провокација и продолжиш со исто темпо...

Те молам, не им ремети муабети. Ако гледаш дека не оди, не им пишувај. Верувам дека не би сакал кај тебе во фан клуб да влезам јас и да почнам да го потам со финалето 2007 како голот на Инзаги бил педерски бла бла...утепаници и слично.

Се надевам дека „ќе ја смирите топката“ и дискусијата ако продолжува, ќе покултурна, без провокации.

Кај влегов како газда ? :confused: Те молам брат најди едно мислење кај што јас испровоцирав еден член на фан клуб. Тоа што сум манал ЛАЈК на пост кој бил мајтап немора значи дека јас не покажувам почит кон истиот. Јас од ко се зачленив со првиот пост прашав дали можи да пишам тука значи пишам и во Интер фан клуб и во Рома и сегде досеа никој не пријавил проблем. Е сега ако некој си има проблем со моето мислење тогаш не припаѓа на форум нели? Форумот е место за разменување на мислења и дискуси. Газда сум на најголемиот форум за фудбал на светот goallegacy и сум немал проблем. Затоа доколку си админ или мод те повикувам да најдиш пост каде што вреѓам постери на милан или фан клубот ако не пред 2 дена направив пост каде што реков Fino alla fine FORZA MILAN .....

Aко реметење муабет е пост на кој се дискутира за играч тогаш нз која е целта на форумот затворен круг без мислење кое се совпаѓа со мнозинството и мора да биде осудено? или надворешно мислење кое патем е и искажано без провокација или било кео вреѓање неможам јас нечија грешка или комплекс да плаќам нели?

Јас нигде не го насочив ни посочив мислењето кон тој постер така да коќе видиш бев испровоциран без причина и на крај краева мое право е на кој ќе манам лајк на кој не нели е демократија форумов? А ако веќе некој бара лајкој само на негово мислење тоа е друго. Пак ќе речам јас не испровоцирав никој тука доколку постој такво мислење слободно пребарај ги сите мислења од мене и постирај ги да видиме кој и кога сум навредил. Провокација од моја страна немаше а тоа неможе да се рече исто и за дотичниот миланез тука. Пак ќе поивкам кон сите админи, модови и се остало нека најдат пост каде провоцирам и каде вреѓам фан клуб милан ете исто и го замолувам админ/мод @Acid да го направи горе кажаното.

имај добра вечер и убав ден денес
- DeviAngel

Те молам брат најди едно мислење кај што јас испровоцирав еден член на фан клуб. Тоа што сум манал ЛАЈК на пост кој бил мајтап немора значи дека јас не покажувам почит кон истиот. Јас од ко се зачленив со првиот пост прашав дали можи да пишам тука значи пиштам и во Интер фан клуб и во Рома и сегде досеа никој не пријавил проблем. Е сега ако некој си има проблем со моето мислење тогаш не припаѓа на форум нели? Форумот е место за разменување на мислења и дискуси. Газда сум на најголемиот форум за фудбал на светот goallegacy и сум немал проблем. Затоа доколку си админ или мод те повикувам да најдиш пост каде што вреѓам постери на милан или фан клубот ако не пред 2 дена направив пост каде што реков Fino alla fine FORZA MILAN .....

Aко реметење муабет е пост на кој се дискутира за играч тогаш нз која е целта на форумот затворен круг без мислење кое се совпаѓа со мнозинството и мора да биде осудено? или надворешно мислење кое патем е и искажано без провокација или било кео вреѓање неможам јас нечија грешка или комплекс да плаќам нели?

Јас нигде не го насочив ни посочив мислењето кон тој постер така да коќе видиш бев испровоциран без причина и на крај краева мое право е на кој ќе манам лајк на кој не нели е демократија форумов? А ако веќе некој бара лајкој само на негово мислење тоа е друго. Пак ќе речам јас не испровоцирав никој тука доколку постој такво мислење слободно пребај ги сите мислења од мене и постирај ги да видиме кој и кога сум навредил. Провокација од моја страна немаше а тоа неможе да се рече исто и за дотичниот миланез тука. Пак ќе поивкам кон сите админи, модови и се остало нека најдат пост каде провоцирам и каде вреѓам фан клуб милан .

- DeviAngel

Да го испоти гзот Галијани и да ни го донесе Коларов не ќе биде лошо... а не да не вртка овде со Сантон и Амброзио!

Kоларов има 29 године и 3 сезоне седи на клупа у Сити...

Сантон го земам пред Коларов у било кое време

Кај влегов како газда ? :confused: Те молам брат најди едно мислење кај што јас испровоцирав еден член на фан клуб. Тоа што сум манал ЛАЈК на пост кој бил мајтап немора значи дека јас не покажувам почит кон истиот. Јас од ко се зачленив со првиот пост прашав дали можи да пишам тука значи пишам и во Интер фан клуб и во Рома и сегде досеа никој не пријавил проблем. Е сега ако некој си има проблем со моето мислење тогаш не припаѓа на форум нели? Форумот е место за разменување на мислења и дискуси. Газда сум на најголемиот форум за фудбал на светот goallegacy и сум немал проблем. Затоа доколку си админ или мод те повикувам да најдиш пост каде што вреѓам постери на милан или фан клубот ако не пред 2 дена направив пост каде што реков Fino alla fine FORZA MILAN .....

Јас нигде не го насочив ни посочив мислењето кон тој постер така да коќе видиш бев испровоциран без причина и на крај краева мое право е на кој ќе манам лајк на кој не нели е демократија форумов? А ако веќе некој бара лајкој само на негово мислење тоа е друго. Пак ќе речам јас не испровоцирав никој тука доколку постој такво мислење слободно пребарај ги сите мислења од мене и постирај ги да видиме кој и кога сум навредил. Провокација од моја страна немаше а тоа неможе да се рече исто и за дотичниот миланез тука. Пак ќе поивкам кон сите админи, модови и се остало нека најдат пост каде провоцирам и каде вреѓам фан клуб милан ете исто и го замолувам админ/мод @Acid да го направи горе кажаното.

- DeviAngel

на гниди што кењаат за милан по други теми коментари им лајкнуваш а тука светец и асистент изиграваш.

Ејсид да требаше да одговара на секоја пријава немаше да има модови во подфорумите.
Тоа што си газда, каде и да си, секоја чест. Јас тука најкултурно те замолив. Доволна провокација е горе напишаното од ПјуДајПај.

Според мене ова е класично заебавање од твоја страна, затоа и ги избришав мислењата.

Kоларов има 29 године и 3 сезоне седи на клупа у Сити...

Сантон го земам пред Коларов у било кое време

Коларов има 28 године и ако седи на клупа пак е бољи од Сантон!
Ќе го барате коа ќе се врати у Италија и коа ќе игра за Јуве или Интер...

Коларов има 28 године и ако седи на клупа пак е бољи од Сантон!
Ќе го барате коа ќе се врати у Италија и коа ќе игра за Јуве или Интер...

Ама што кога од Милан никогаш не пројавиле интерес за него ? Која е поентата ? Башка Сити не се глупи да останат со еден лев бек а играат на 5 фронта. Веќе ако купуваат некој од Сити ене го Ричардс,а не некој ко амброзио никад чуо ни видео.

Збориме за човек што има талент,италијанец е,може да игра Л.Ш. Такви бекови ко Коларов што не успеале ко крила има колку сакаш,работата е да знае одбрана да игра.

Meanwhile Лолито за Хернанес 20-че барал,ни трампи ни штампи....добро иако им треба напаѓач а Матри совршено би се снашол таму според мене,реално не можеш да го обвиниш,никој не е толку глуп ко галијани 12 мил. да прсне на нечовек како матри. :icon_lol:

Ејсид да требаше да одговара на секоја пријава немаше да има модови во подфорумите.
Тоа што си газда, каде и да си, секоја чест. Јас тука најкултурно те замолив. Доволна провокација е горе напишаното од ПјуДајПај.

Според мене ова е класично заебавање од твоја страна, затоа и ги избришав мислењата.

Јас само го посочив Ејсид пошто добро ме познава али сеедно. Да ми ги имаш видено мислењата во др фан клубови поинаку ќе мислиш али тоа е. Јас постирам во др фан клубови со добра намера и за дискусија кога има што да постирам дали било за играч и тактика а не на слепо неколку пати имам тука пишано и со мартина22, бомбастичен дрогираш , hm_hm и Марли па никој немал проблем ....

Како и да е смешно е кога ќе видиш како едно обично добро намерно мислење како моето се сваќа како провокација или заебанција оти на некој 3 не му одговара а од друга страна имаш еден куп тролови како NiggasInParris до скоро и никој ништо не прај и се сваќа сериозно.
Али те сваќам ти само си ја бркаш работата :)
Фала ти бате на времето и извини што ти создадов дополнителна работа :)

Имај убав ден

1468705_631133293610564_971112254_n.jpg

Жалната вистина за тоа како се води милан..т.е кој сака да го води милан на прави патеки....

Ariedo Braida and Urbano Cairo (Torino's president) met for talking about D'Ambrosio. Birsa could be included in the negotiations.
oвој е 88 годиште меѓу најдобрите на торино е...а и секако е подобар од Бирса... Знам и Рома го бараат...
--- надополнето: 18 декември 2013 во 15:39 ---
Галијани демек ќе идел на вечера со Пирло да го договори за на лето... Е ваква глупост ако напраи стварно срамота ....

тој идиот не ни треба во тим...боље ќе бидеме доле на табела него ли таков идиот да игра пак за милан

Амброзио ни е повеќе потребен од Бирса.
Секако со доаѓањето на Хонда, Бирса нема да игра. Да го земат Хернанес, а да се ослободат од Бирса, Констант, Матри и Закардо се ќе им опростам. :icon_lol:
http://www.sportmediaset.mediaset.i...ambrosio-il-milan-offre-birsa-al-torino.shtml

Денес прочитав, Д'Амброзио ветен на Милан, така да големи се шансите да се пресели кај вас :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom