А поголеми аргументи од тие има ли ?
Што сакаш да пишам,дека сум среќен дека доаѓа уште еден просек што игра десен бек кај што можат да играат шиљо и абате,а лев бек 6 години немаат ?
Како било,нека дојде и онака ко што кажав квалитет веќе очигледно не земаат туку си продолжува старата песна,просеци од просечни тимови.
Овој ако го бивало немало да престанат да го викаат за репрезентација иако ги поминал сите категории......или па Абате е многу убедлив ? Ако е така ни се еба мамата,пак без бек си останавме.
Ќе видиме,прво нека дојде,па дај боже да МЕ разубеди.
Кој збореше за среќа?
Прочитај прво што напишав за ваков тип на фудбалери... А пишав и за повикување во репрезентација... Скелото и Ачерби беа повикани. Да се повторам по стоти пат, пишав само како игра сезонава, за разлика од вас го имам гледано, а не дали треба да дојде, дали јас сакам да дојде, дали е за Милан, дали треба да биде резерва (да дојде место Закардо и Констант) и др... А и кога се во прашање моите очекувања, не ги спомнав за џабе Ночерино и Констант. Не навивам да го донесат, а не сум ни против, посебно како играч за ротација, да го завземе местото на Закардо и Констант. Моја желба сигурно не е, ниту е некој фудбалер што ги исполнува моите очекувања...
Те молам брат најди едно мислење кај што јас испровоцирав еден член на фан клуб. Тоа што сум манал ЛАЈК на пост кој бил мајтап немора значи дека јас не покажувам почит кон истиот. Јас од ко се зачленив со првиот пост прашав дали можи да пишам тука значи пишам и во Интер фан клуб и во Рома и сегде досеа никој не пријавил проблем. Е сега ако некој си има проблем со моето мислење тогаш не припаѓа на форум нели? Форумот е место за разменување на мислења и дискуси. Газда сум на најголемиот форум за фудбал на светот goallegacy и сум немал проблем. Затоа доколку си админ или мод те повикувам да најдиш пост каде што вреѓам постери на милан или фан клубот ако не пред 2 дена направив пост каде што реков Fino alla fine FORZA MILAN .....