Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
ти си наложена на кака

Несакам да се мешам во фан клубов, ама другарчево си има право, Мартина е преналожена кон Kака :D. Значи не е можно цел фан клуб да негодува за играчот, а само еден да го брани (цело време, без разлика како одиграл). И го проверив нејзиниот блог и од прва најдов 13 слики од Кака........на насловна.......:cuc:. Колку сака нека негира, ама изгледа го загледала Милан заради Кака... <3 :icon_lol:

Несакам да се мешам во фан клубов, ама другарчево си има право, Мартина е преналожена кон Kака :D. Значи не е можно цел фан клуб да негодува за играчот, а само еден да го брани (цело време, без разлика како одиграл). И го проверив нејзиниот блог и од прва најдов 12 слики од Кака........на насловна.......:cuc:. Колку сака нека негира, ама изгледа го загледала Милан заради Кака... <3 :icon_lol:

i see your point, ама не ме познаваш доволно за да го донесеш заклучокот :)
па блогот е првично 22acm.. тебе да ти е нпр 10 (del piero) и по некое чудо да се врати, нема да бидеш среќен и да пишуваш за тоа??
а иначе и не е само од сега тоа.. оди во f.a.q делот - блогот е креиран 2009 кога кака беше иргач на реал - значи уште во тоа време мартина ставала слики за кака... и право да ти кажам мене не ми вршат некоја улога тие слики, таму се привично поради луѓе кои сакаат да ги имаат.. ја ги симињам на ком, мавам upload на блог и shift+del ;)
а и нз дали гледаш негде" <3 кака, <3 срце мое убаво, <3 душооо" - тоа е целата поента...
ако веќе сакам да имам слики од некој и секако да бидам НАКЛОНЕТА кон нето тоа е дефинитивно дечково!! (знам дека е оф топик, ама морам да си ја поддржам тезата) :icon_mrgr:
+ да се надоврзам: ДА, ПОЧНАВ ДА НАВИВАМ ЗА МИЛАН ПОРАДИ КАКА ама ако толку го "сакав" само кака, немаше ли да се откажам од навивање за милан и да станам навивач на реал??? :) (нешто што во тоа време го направија милион "фан девојки" како што се нарекуваат самите себеси) ако не знаете кои се, ја ќе ви раскажам оти познавам мн, ама знам едно - јас не сум дел од нив, ниту ќе бидам.. си го почитувам и сакам клубот, во исто време си го почитувам и сакам како личност (не таа платонска љубов за која вие машките баботите со саати тука) играчот поради кој го засакав тој клуб.. easy like abc! :facepalm:
и дај ќе ве молам да завршиме со темава оти ставрно не ми се дискутира за нешто што ни вие може да го сфатите, ни па ја можам да ве сфатам вас :)

Несакам да се мешам во фан клубов, ама другарчево си има право, Мартина е преналожена кон Kака :D. Значи не е можно цел фан клуб да негодува за играчот, а само еден да го брани (цело време, без разлика како одиграл). И го проверив нејзиниот блог и од прва најдов 13 слики од Кака........на насловна.......:cuc:. Колку сака нека негира, ама изгледа го загледала Милан заради Кака... <3 :icon_lol:

Meanwhile on Sciera's blod : ' <3 Paolo De Ceglie <3 ' :D

Scirea едно последно питање имам да те испитам ако не е проб секако :)
имаш аватар од буфон, кул.. вљубен си во него? имаш некои еротски чувства иако си машко (што претпоставувам дека си) и на пример имаш девојка и пак го "сакаш" буфон?
во меѓувреме да те потпрашам - се осети ли малце непријатно? како да сакаш да ме убиеш што ти го викам сега овоа бидејќи нема никава смисла ама ни оди ни стои?
доколу одговорот е да.. епа тогаш можеш да видиш како изгледа кога се имаат триста предрасуди кон женските навивачи :)

Абе Сапонара ке биде страшно играчиште само ако не го изедат повредите , слушајте ми го зборот ...

не само идол, Марли има и фризура како Шарави само се крие.

7875_10202041176615795_1627856343_n.jpg

Најтазе ми е оваа !! :icon_lol:

Иначе ја си го држим фризов 3-4 године, тогај Шарави уште копиљ бил :pos:

Пишав едно мислење и одма геј ме направивте... :LOL:

martina22acm не ми пишувај реферати... изгледа дека те пецнав со тоа 13 слики од Кака...:icon_lol:
DeviAngel Е . и се бре, не ми го вреѓај идолот, не посебно на неговиот роденден...:place:
Клипче :pipi:

Толку од мене, не пишувам веќе тука, ако ви требам, можете да ме најдете во Фан Клуб: Јувентус

Каков Х2 бе, со примаверата да 10 душе и Балотели напред ќе ги тепамо Селтик !! :cool:

Пишав едно мислење и одма геј ме направивте... :LOL:

martina22acm не ми пишувај реферати... изгледа дека те пецнав со тоа 13 слики од Кака...:icon_lol:
DeviAngel Е . и се бре, не ми го вреѓај идолот, не посебно на неговиот роденден...:place:
Клипче :pipi:

Толку од мене, не пишувам веќе тука, ако ви требам, можете да ме најдете во Фан Клуб: Јувентус

Сречан ти пут , неповрат ти желим :D

Allegri: 13 first team players will be available for tomorrow's match vs. Celtic. And we still have to evaluate Poli's condition.
Abate, Saponara and Niang will return to training with the squad on Thursday.

I have doubts about whether to field Emanuelson or Constant as a left back and also about using Robinho or Birsa :icon_lol: as trequartista.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom