Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
мислев на ѕвезда, не на мистер мускуло :icon_mrgr: а и не на редондо што било пред 13 год..
сегашна "ѕвезда", од оние што се бањаат во пари.. онјеву и фламини ако се ѕвезди тогаш ќе ти дадам само 3 бројки од фиксниот - 043 :pos:

Kako be nema veze,Flamini,Redondo,Onyewu i Muntari,a za ovoj sveki treba da palime sto napravil,ovoj gi cicase Real,u bukvalna smisla na zborot,kako sto mu dadovme sansa nie sega nemu,toj trebase da igra besplatno za Milan,ama bas bezpari.Ama aj,svetec ti bil,sto znam ja,ali po rasipan covek na ekonomski plan ne sum videl,drugite koi menjaat klubovi za pari,tie i gi zasluzuvaat do odreden stepen,jer se zdravi,fit,u kondiciona i futbalska forma,ali ovoj ti bil Kaka,KAKA!!!

Ps.E pak me izgori i morav da repliciram,posledno!!sorry

Ова со Кака и со платата глава ставам дека е дел од договорот пред да дојде. Знаат да си се обезбедат они, oстајте вие.

Е сеа откако се повреди играчот на кој темелеа цела сезона, тоа ситнуријата што ќе ја ушпараат од платите негови, нека ги донесе на трето место, им ебам слепците.

A be i da bide spremen Kaka , jas ne bi go stavil vo prva postava .
Neka se vratat El Sharawy , Saponaro , Poli , Pazzo , Monto ovie se igraci koj ni se potrebni

A be i da bide spremen Kaka , jas ne bi go stavil vo prva postava .
Neka se vratat El Sharawy , Saponaro , Poli , Pazzo , Monto ovie se igraci koj ni se potrebni

Прашање до тебе и до сите други шо се запнаја со Сапонара.
Од кај знајте дека ќе се покажи како шо треба и ќе можи да ја носи та одговорност шо ќе му биди даена?
Чекам одговор.

Од кај знајте дека ќе се покажи како шо треба и ќе можи да ја носи та одговорност шо ќе му биди даена?
Чекам одговор.

Не е екстра талент но сепак јас имам очекување од него , а верувај ако му се даде шанца во некој мечеви со послаби екипи може да покаже дека може .
А ајде и да не се потпираме ни на Сапонара , нека се врати само Монто и Ел ша и можеме да играме со 4-3-3 и 4-2-3-1 или 4-3-1-2 и може да бидеме конкурентни

Нијанг почнал да тренира денес, Абате па започнува во Четврток можеби ќе биде спремен за Наполи.

како што имам кажано претходно, секој си има свое мислење, не дека се сложувам со тебе, ама твое си е. твој начин на гледање и мора да го почитувам :)
да, ван бомел плачеше а пирло баш плачеше да се спаси од милан.. ама нмв, само ќе ти кажам да те потсетиш на времето кога б&г прифјатија понуда вредна 143 мил. евра а кака остана во милан, зимото 2009 ако не ти текнува.. после тоа милан го џитна најубаво кажано - исто како и ибра, силва, пато.. него пушти тоа, зш да се враќаме на стари глупости.. :)
кака во тие 4 год во реал имаше 100 изјави од типот "милан ми е во срцето, навивам и ги гледам бла бла".. плус да не викам за тоа што беше овој јануари кога дојде во милано и плачеше да го вратат.. сликата со робињо и после изјавата? факт е дека ми е омилен играч и дека во мн наврати го бранам, ама на секој номален човек тоа му беше come-and-get-me plea што би рекел англичани..
а ти ако спиеш на тоа уво за бејл, нејмар и тие таквите, нз.. секој млад играч која има дадено барем еден гол на 20 натпревари е сега преценет.. а ние не можеме да дадеме 4 мил. за квалитетен играч а не па за некој млад, талентиран и се тоа..

гледам колку навиваш за милан , ти си наложена на кака и не го сакаш милан... туку кажав предходно

гледам колку навиваш за милан , ти си наложена на кака и не го сакаш милан... туку кажав предходно

cool story bro, само што не ти држи вода.. ask my boyfriend на кого сум наложена у пм више.. :facepalm:
не е да бидеш женско + фан на некој клуб а најмалце па фудбалер на светов.. дај више не трескај шо не стои ни оди, само игнорирај и готово..
еве нпр вие сте машки, мажи сеедно.. а омилен фудбалер ви е ел шарави - тоа мора да значи дека сте педери што имате фудбалер маж за идол????

Кака одсекогаш ми бил еден од мојте најомилени фудбалери иако сум Јувентино. :cuc: на потегот без разлика дали е дел од договор, од управа од што и да е тој секако претходно го прифатил.

cool story bro, само што не ти држи вода.. ask my boyfriend на кого сум наложена у пм више.. :facepalm:
не е да бидеш женско + фан на некој клуб а најмалце па фудбалер на светов.. дај више не трескај шо не стои ни оди, само игнорирај и готово..
еве нпр вие сте машки, мажи сеедно.. а омилен фудбалер ви е ел шарави - тоа мора да значи дека сте педери што имате фудбалер маж за идол????
не само идол, Марли има и фризура како Шарави само се крие.

Чекам одговор.

Сапонара да прикаже пола од тоа во Емполи доволно ќе биде.
Има талент во него и многу добри асистенции и пробивања имаше минатата сезона.
Има идеа како да ја префрли топката до напаѓачите а не само шутирај во празно или враќај назад, а и брз е, секаде го има по крила и во напад. Голема штета ако не успее да го покаже тоа во омилениот клуб од детството.
Како што Ел Шарави ја носеше одговорноста зошто да не може и он.

Само да се потсетиме од пред 2 години што и како сте пишувале за Ел Шарави.

Како се викаше таа групата кај што членуваа Виудез,Кардaчио,Адија,Вила ? Епа таму ќе заврши и ел шашави. Не се надевајте ама ич на него сезонава,иста приказна е секогаш кај нас со ваквиве таленти.
И немој да живеете во заблуда дека биле платени 10 или колку и да се мил за него,не бидете смешни.

Ако за 30 може да го земеме Гансо или Хамшик,а дадеме 25 за Ел Шарави (којшто недај боже може да испадне тежок fail) тогаш нешто не е у реду

На тој Ел Шашави очи не му видовме,срамота ако го забаталат како Палоски и Дидак.
Еден ден ќе ви ги барам и постовите за Сапонара. :icon_lol:

не само идол, Марли има и фризура како Шарави само се крие.

а лорис?? :unsure:
не.. озбилно марли колку и да е анти-кака расположен немам никаков проблем со него.. барем тука негде сме со имањето на омилен играч - само што он е еден од вас па па не може да ја сфати раб со женските и навивањето :)

А бе Мартина ни еден росонер не е контра Кака , но човекот се врати во погрешно време , Кака не може ништо да му нуди на Милан , само може да наштети на играчи како Ел Ша и Сапонара .
Знам дека може да учат од него , но што фајде има ако не играт прва постава барам еден од нив

А бе Мартина ни еден росонер не е контра Кака , но човекот се врати во погрешно време , Кака не може ништо да му нуди на Милан , само може да наштети на играчи како Ел Ша и Сапонара .
Знам дека може да учат од него , но што фајде има ако не играт прва постава барам еден од нив

Е за то не е крив Кака, крив и Галијани и Алегри доколку го игра Кака пред тие двата ама сепак неможиш да излезиш со две деца пред тим како Барса еднсотавно неможи, мислиш дека Сапонара поќе ќе напрај од кака против Барса? Има да му се стресат ноџињата коке го види Меси, Иниеста, Чави колку и да има талент кој не е опсорен. Полека полека се ќе биди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom