Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.958
- Поени од реакции
- 90.139
ти си наложена на кака
Несакам да се мешам во фан клубов, ама другарчево си има право, Мартина е преналожена кон Kака

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ти си наложена на кака
Несакам да се мешам во фан клубов, ама другарчево си има право, Мартина е преналожена кон Kака. Значи не е можно цел фан клуб да негодува за играчот, а само еден да го брани (цело време, без разлика како одиграл). И го проверив нејзиниот блог и од прва најдов 12 слики од Кака........на насловна.......
. Колку сака нека негира, ама изгледа го загледала Милан заради Кака... <3
![]()
Несакам да се мешам во фан клубов, ама другарчево си има право, Мартина е преналожена кон Kака. Значи не е можно цел фан клуб да негодува за играчот, а само еден да го брани (цело време, без разлика како одиграл). И го проверив нејзиниот блог и од прва најдов 13 слики од Кака........на насловна.......
. Колку сака нека негира, ама изгледа го загледала Милан заради Кака... <3
![]()
Oddamna se znaese deka Scirea e gej xD hahaha
Ne mi se veruva vo shto se pretvara temava...bolji ke idam na femina acc ke napraam![]()
не само идол, Марли има и фризура како Шарави само се крие.
Толку од мене, не пишувам веќе тука, ако ви требам, можете да ме најдете во Фан Клуб: Јувентус
Пишав едно мислење и одма геј ме направивте...
martina22acm не ми пишувај реферати... изгледа дека те пецнав со тоа 13 слики од Кака...
DeviAngel Е . и се бре, не ми го вреѓај идолот, не посебно на неговиот роденден...
Клипче
Толку од мене, не пишувам веќе тука, ако ви требам, можете да ме најдете во Фан Клуб: Јувентус