Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Јепес и Бонера + можеби Мексес си одат
Видиќ влага ко џокер у покер

Океј е според мене.

28900169.jpg
полека треба да се помируваме сите дека можно е овој ден да не го доживееме​

28900169.jpg
полека треба да се помируваме сите дека можно е овој ден да не го доживееме​
Ако не замине ова лето тогаш нема никогаш да замине,па ај ја ќе бидам оптимиста ко Нино. Можно е да го шутнат летово ко и Антонини кој не би задоволен пошо не играл.

Видиќ има проблем со повредите, Кака со играта, пронајди ја разликата....
Здрав Видиќ прави разлика у тим, ќе ни го дигне нивото на игра..Кака за кур не го бива више, ни повреден, ни здрав ни прав ...
Од кај си толку сигурен дека Видиќ здрав ќе игра исто ко порано и колку е баш опоравен од повредите? Башка за Кака ова од инат го збориш сезонава кога и да добива шанса да влезе во игра за Реал не игра воопшто лошо...башка моментално за цела средина на милан Кака е едно 2 класи боље.... а и заслужил човекот да му се пружи шанса..да не беше он немаше 2007 титула да видиме цел тим на грб сам го носеше и кога беше најпотребно ги решаваше натпреварите...

Дали некој знај од кај можам да порачам тренерки?
Немора да се оргинал.

Шо пари се знајш?

Ја зедов само горна 1800

12-13_AC_Milan_WhiteBlack_Tracksuits_82.jpg

Иста ваква, долните не ми се свиѓаа, мислим дека околу 3500 беше комплетот...
--- надополнето: 28 март 2013 во 17:22 ---
Планирам до крај на сезона незнам кога точно да идем да изгледам една утакмица на Сан Сиро, а кој ќе отидем у Милано овие две не ми бегаат

5051fa140b16b_AC-Milan-felpa-bone-Adidas.jpg

Fossa-dei-Leoni.png

Дали некој знај од кај можам да порачам тренерки?
Немора да се оргинал.

41gRdtP%2BatL._SX385_.jpg

Овие ти се одлични, на amazon ги гледав пред некој ден, цената им е околу 70 евра.

BGdguYkCYAAU6I6.jpg:large

Photo: Kevin Constant's Ferrari

:icon_lol:
сега женски кога ќе му се изнафрлаат.. ауу.. нема око да склопи жена му од мака :/ :D
--- надополнето: 28 март 2013 во 19:48 ---
Задолжително е на блогот да испраташ requests или може и така ? ако е второто пиши у ПП сакам нешто да прашам :)
неее.. нема проблем сеисто е :) иначе ако можеш пиши ти оти кај мене не те дава.. :)
--- надополнето: 28 март 2013 во 19:55 ---
иначе еве уште неш и толку од мене :D
Играчот од средниот ред на Ал-Ахли, Бруно Цезар го "моли" Милан да го врати во Европа - http://martina22acm.wordpress.com/2013/03/28/bruno-cesar-pleads-milan-for-europe-return/
Овој и не е толку лош.. ама за тоа веќе го имаме Ночката.. едино ако пуштат во Наполи па за овој да може некако да дојде.. Знае да држи средина, па дури и накај напад :)

41gRdtP%2BatL._SX385_.jpg

Овие ти се одлични, на amazon ги гледав пред некој ден, цената им е околу 70 евра.

јас ја имам оваа... ја носев кога гледавме групно со Јуве кога го јадевме у купот... тажна и студена ноќ беше тоа....... дим6е беше таму

Како што читав Нани сакал да си оди од Јунајтед, пред некое време се интересиравме за него, па можно е Галијани да не изненади со него ова лето.

Како што читав Нани сакал да си оди од Јунајтед, пред некое време се интересиравме за него, па можно е Галијани да не изненади со него ова лето.
Се надевам нема, немаме потреба од тоа, има побитни позиции каде можат да се сконцентрираат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom