Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа што на Милан така му одговара,зошто........Абе да, во право сте, ама незнам зошто само Фергусон би го дал Видиќ?
Видич е склон на повреди. 2 години нема заиграно како што треба , и таков играч мислам дека ни е најмалку потребан во моментов. А како што рече курајбер што ке ни е играч над 30 години ... нели ке го подмладувавме составот , на долги патеки сме размислувале ...
Така е Марли синак,Видиќ не е склон на повреди,исто и Пато не е,и Оле Гунар Солскјер не беше на времето.Курајбер рече дека за штопер испод 30 години не ни размислува...
И нека ви влезе у тоа црпката малу, Видиќ НЕ Е СКЛОН КОН ПОВРЕДИ, Видиќ имал САМО ЕДНА повреда у кариерата....
Прашајте и у фан клуб кај нив ако више толку не пратите фудбал....
Ги скина лигаментите, две операции правеше. Сега си е пак стандарден.Видич има изиграно само 28 натпревари во последниве две сезони во тим каде што имаат преку 50 натпревари само во една сезона..... ( а и гарант не му се сите 28 цели 90 минути)..за квалитетите никој не може да му ги оспори тоа е факт... Иначе коа сме кај темата КАКА има повеќе натпревари изиграно од него последни две сезони.. За него се буните ако се врати во Милан а за Видич ок е така? исто ко видич што е 2 класи подобар од сите дефанзивци моментално во милан така и кака е боље од сите што ни се во средина на располагање....
Курајбер рече дека за штопер испод 30 години не ни размислува...
И нека ви влезе у тоа црпката малу, Видиќ НЕ Е СКЛОН КОН ПОВРЕДИ, Видиќ имал САМО ЕДНА повреда у кариерата....
Прашајте и у фан клуб кај нив ако више толку не пратите фудбал....
Ги скина лигаментите, две операции правеше. Сега си е пак стандарден.
Пак е голем ризикот.. не е баш во цут на младоста па да може да се чека да се врати доколку па има повреда...како и да е ама ич не би ми сметало да дојде ...боље видич со 1 нога да го имам во тим него ли Бонера здрав....али ти викам муабетот ми е се Бунат за Кака да дојде а за видич ок е...а ситуацијата на Кака ( во однос со повредите последниов период) е многу подобра од таа на видич...Ги скина лигаментите, две операции правеше. Сега си е пак стандарден.
Пак е голем ризикот.. не е баш во цут на младоста па да може да се чека да се врати доколку па има повреда...како и да е ама ич не би ми сметало да дојде ...боље видич со 1 нога да го имам во тим него ли Бонера здрав....али ти викам муабетот ми е се Бунат за Кака да дојде а за видич ок е...а ситуацијата на Кака ( во однос со повредите последниов период) е многу подобра од таа на видич...