Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Се врати Бонера од повредата и одма си го зазема местото во одбраната. Fuck Zapata. (y)

Запата не ни отпатувал за Киево, не е 100% фит и останал во Миланело каде што ќе има посебни тренинзи.

Инаку Бонера е потребен за да го држи натпреварот во неизвесност :icon_lol:

Ми текна на Keisuke Honda,нели едно време Милан беа многу загреани за него.Уште игра во CSKA Moscow,и дали уште игра на ниво или толку му беше?

Задолжително е на блогот да испраташ requests или може и така ? ако е второто пиши у ПП сакам нешто да прашам :)
со оглед на тоа дека уопште не можам ни да ти укл на профил, морам вака.. :) ако не па и пиши на фб ако треба неш др
мене 4ката ми беше едно време најјака, ама 6ката си е 6ка :) од моја стр да се заблагодарам за пофалните зборови и секако да гледам да ги правам подобро :D па нз.. и ја така порано се со пачови или option files и еден ден се изнервирав.. викам како можат они така и ја.. и така почна :D
а иначе за бришењето на фудбалерите, да.. кој како си оди го нема, едино ако не го фати човек навреме додека е тука хехе.. но како во овој случај секако дека ќе ми е мило да помогнам :) ги чувам опциите на тјуториалите само треба да ги побарам малце во комов :D
што се однесува за дресовите.. зависи какви дресови користиш.. ако се оние како што се оргиналите од 2007 т.е тие кај кои не може да се оди на edit тогаш е потребен kitserver, а ако се од тие обичните слободно можеш на edit да отидеш и на пр по сликата ќе си го уредуваш спонзорот, лого, фонт... :)
Ако неш не бива.. кажи ќе ти го дадам option file-от па да не се мачиш :)

Yaroslav Rakitsky,23 години,Украинец кој игра во Shakhtar Donetsk,главно игра CB,но мозе да игра и RB и DM.Ке слушнете за малиов за некоја година,мислам дека ке биде звер и ке го земе некој голем тим.Најискрено мислам дека младичов добро би ни дошол да го земеме налето.

Боо стварно се нобој телма кој курац не не давет утре?

Probable line-up vs. Chievo (4-3-3):
Abbiati;
Abate -
tree.png
- Mexes - De Sciglio;
Montolivo -
tree.png
- Muntari;
Robinho - Balotelli - El Shaarawy

Нема да не даваат на Телма а?

Бидете љубезни и пуштајте стримчиња. :D

Амброзини,Бонера....Робињо што нема игрно 2 месеци фудбал. Како да не сакаат да ја искористат шансата што им се отвори со киксовите на Интер и Фиорентина за конечно да се одлепат од нив.

каков клизач на амброзини... ја собра топката..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom