- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 2.008
- Поени од реакции
- 917
добар.... Кажи една клучна утакмица што ја има изиграно Мексес ко шо треба?Мексес = Бонера? Ти добар си?
а со Наполи ќе игра изгледа Ачерби па ќе го видимо што научил...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
добар.... Кажи една клучна утакмица што ја има изиграно Мексес ко шо треба?Мексес = Бонера? Ти добар си?
а со Наполи ќе игра изгледа Ачерби па ќе го видимо што научил...
Која клучна утакмица? Не памтим да смо играле некое финале од кога е Мексес у Милан...добар.... Кажи една клучна утакмица што ја има изиграно Мексес ко шо треба?
Мексес ни е моментално најдобар дефанзивец у тимот заедно со Јепес.Клучна утакмица мислан на дерби...башка клучна утакмица ете со барса лани катастрофа изигра .... Mу ја подаде на меси за првиот пенал... А и во дербињата што ги иаме изиграно во калчото не покажал ништо посебно...Која клучна утакмица? Не памтим да смо играле некое финале од кога е Мексес у Милан...
Ај ти кажи освен со Фиорентина на среќа што го пројде тој Мексес што може секому да се случи кога паднал друг гол таке лично по негова вина? или еден гол згрешил и одма Мексес = Бонера... да беше Бонера на нивото од Мексес него ќе го бараа Манчестер и Арсенал а не Мексес http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=96175Мексес ни е моментално најдобар дефанзивец у тимот заедно со Јепес.

Исто колку и Мексес..... Али бар овие двајца не стојат у место.... Боље фаул напраи него ли да те претрчаат ко мало дете без притоа да не се мрднеш од место...Јепес 8 натпревари и примени 9 голови.
Шарави гол за Италија, Монтоливо асистент.
Пуштете си на Раи.
3?И Ибрахимович два гола за Шведска... oh wait...
Го кладов во Гол на колото оти нема тема гол на векот