Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ајде сега сите заедно да си заплачеме за Ибра...
Каков напаѓач имавме, годинава Пато и Пацини главни фраери ни се во напад. :facepalm:

Малце ни беа по 20+ голови и 20 асистенции..сам ги вадеше утакмиците :)

абе важно потечна ни е играта! :D

него заебанции на страна,..... у пичку матер! се продава ли златан ибрахимович, златан ибрахимович, златан ибрахимович, златан ибрахимович, златан ибрахимович, златан ибрахимович, златан ибрахимович бе! :sick: и тоа за мизерни 20 милиона фунти, а да биде уште потрагична работата се купија пацини и кркич, а остана и пато дрвото кој што требаше да биде предводник на нападот... инаку ја гледав у живо утакмицата у кладионица, а и сите голови му ги изгледав.... и третиот му беше страшен од слободен

Па рачунајте Милан продаде нешто слично као сега Реал да го даде Роналдо и у одбрана Рамос...мада Тиаго е многу подобар..Ибра е у топ 3 играчи на свет,а Тиаго е број 1 ...и после навиваме за Констант и Бонера...Мизеријааа...само паари му се вртат на овој курварот..затоа и не ми се гледаат веќе..

Јанга Мбавиа го продужи договорот со Монтепељер до 2015...така да може да забораиме на него...

Galliani and Florentino Perez met today at Madrid, they talked about Raul Albiol and Ricardo Carvalho. [Sky]

Galliani and Florentino Perez met today at Madrid, they talked about Raul Albiol and Ricardo Carvalho. [Sky]
Раул Албиол ?
poker_face_rage_face_meme_flyer-p244848404789425638b73co_400.jpg

Што бе им го свирна Мбива ? Си потпиша ново договорче ? :pos:

Епа......... :свиркам:

Ќе земемо некој Фавали... Јепес де :D

...ко на пример Заури :D

ау Албиол е измислен за нашава одбрана..само шо он ќе го земе Карваљо :)

Oвој Мбива го гледав 2-3 пута сезонава, ги имав Монпеље на тикет, и искрено да ви кажем у споредба со играта негова шо га видов, играта на Фламини изгледа ептен средена, и плански испланирано фантатастична :D

Изгубен у простор, свемир и тако даље, дупка, го гледам и си викам Бонера златен и убав, мудар и солиден, ама она стварно, озбилен сум као цицка на вет т шрт контест!!

Е сеа Карваљо е играчиште, кое е у пензија 2 године, шо кур ќе ни е незнам...

Албиол е друга прича, више ги глеам со МекЦес како ебаваат маме, по два црвени на утакмица ќе имамо :icon_mrgr:

За одбрана би сакал да го зеемо тој цигано од Бразил Деде Меде како беше, и него сум го фатил така еднаш два пута годинава, кој играа со Минеиро и Ботафого ( да ги пратим Роналдињо и Сидорф, па шо ), дечкото е паметен Огучи Ониеву !!

Иначе Љорис се искарал со Биљаш Воаш и ќе побарал да си ојт на зимо

Come+at+me+bro+anteater.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom