Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
602514_278024685633421_239582897_n.jpg

Летале шамари сабајлево у Миланело :icon_lol:

Изгледа Де Јонг го јадел, пази како го гледаат играчите :icon_lol:

248937_279261378843465_2130349853_n.jpg

Изгледа Де Јонг го јадел, пази како го гледаат играчите :icon_lol:

248937_279261378843465_2130349853_n.jpg
Мислиш знае Берлускони кој е Де Јонг ? :pos:
Овој со гомното под нос се смешка,ќе видиме утре дали ќе биде за смеење или за плачење. :D

Али Тасоти дефинитивно ја буши сликава со носот горе десно. :pos:

:pos: Тасоти, аии ја не го приметив од одма, прво ја приметив фацата на Циганот

Ecco i 21 convocati di mister Allegri per la trasferta di Napoli:
Portieri: Abbiati, Amelia, Gabriel
Difensori: Acerbi, De Sciglio, Mexes, Yepes, Zapata
Centrocampisti: Boateng, Constant, De Jong, Emanuelson, Flamini, Montolivo, Nocerino
Attaccanti: Bojan, El Shaarawy, Niang, Pato, Pazzini, Robinho

Probable line-up vs. Napoli (4-3-3): Abbiati; De Sciglio-Mexes-Acerbi-Constant; Montolivo-De Jong-Nocerino; Urby-Pazzini-El Shaarawy.

Probable line-up vs. Napoli (4-3-3): Abbiati; De Sciglio-Mexes-Acerbi-Constant; Montolivo-De Jong-Nocerino; Urby-Pazzini-El Shaarawy.

Никако неможам да го разберам Алегри со формациите. Кркиќ игра се подобро и подобро и секогаш стартува од клупа. КОнечно да ги имаш Робињо и Пато, здрави, кои несомнено можат да донесат квалитет на теренот истите да бидат на клупа. Пацини стартер упороно, човекот неможе да прими топка, тој е напаѓач фантастичен, но само кога во тимот би имал неверојатна средина, некој кој со заврзан очи ќе дава пасови, во секој друг случај е изгубен на теренот. Дефинитивно, овој меч би морал да му биде последен на Алегри, без разлика дали ќе победи или загуби, искрено не би сакал да загубиме и тоа да се случи, нека победи и нека има гордост и да си замине. Ме потсети на Закерони, кој во првата сезона успеа да освои титула, втората беше ужасен, само што овој имаше муда и по лошиот старт ја напушти клупата.

Никако неможам да го разберам Алегри со формациите. Кркиќ игра се подобро и подобро и секогаш стартува од клупа. КОнечно да ги имаш Робињо и Пато, здрави, кои несомнено можат да донесат квалитет на теренот истите да бидат на клупа. Пацини стартер упороно, човекот неможе да прими топка, тој е напаѓач фантастичен, но само кога во тимот би имал неверојатна средина, некој кој со заврзан очи ќе дава пасови, во секој друг случај е изгубен на теренот. Дефинитивно, овој меч би морал да му биде последен на Алегри, без разлика дали ќе победи или загуби, искрено не би сакал да загубиме и тоа да се случи, нека победи и нека има гордост и да си замине. Ме потсети на Закерони, кој во првата сезона успеа да освои титула, втората беше ужасен, само што овој имаше муда и по лошиот старт ја напушти клупата.

:facepalm:

изјава од берлускони демек од сега он целесно ќе се посветел на милан и од сега он ќе биде задолжен за засилувања кои ќе ги има константно се дур милан не се врати во врвот на европа......

Глеам видео од денешната посета на Берлускони во Миланело и паднав од смеење. :pos: Иде бабушот со хиликоптер, прекинуваат и тренинг и се и се редат во круг сите као прлици, со главите доле и едвај чекаат да дојдат на ред да се поздрават со него. :pos:

Историски гледано, скоро секогаш кога Берлускони ќе се појавел во Миланело во кризен период, тимот ги подобрувал резултатите. Е сеа, оваа година по многу нешта е различна, ама ипак да се надеваме дека колку толку ги мотивирал појше.

Иначе најмногу останал со Бонера. Затоа што е најмудар во екипата и ваљда збореле за широки животни теми.

Изјавите му беа задоволителни, е сеа треба да видиме дали се демагогија или има бар дел вистина. Јануари ќе каже многу работи.

Јануари ќе каже многу работи.

Немат многу за кажвење.. Ако пробат пак да крпет, јако ќе се заебет и пак ќе сме во истава состојба како сега. Во тимов фалат лидери за кој треба да се тргне настрана добра пара. И пак би имале доста проблеми, Алегри тупион, абе многу е туп, кој и да донесат во одбрана додека му го заземи местото на Бонера бела брада ќе му пораснит. Ќе се воздржам од коментари до зимава, некако многу брзо помина времево, додека трепниме ќе дојт и зимски преоден рок па ќе видиме на што сме.
Алегри ако е туп, доколку планирет да носет играчи зимава, нека го остават со тимов до крај на сезона, и одма ќе се види дали треба да продолжи со Милан или не, зошто по секако од оваа сезона не можеме кујзнае што да извлечиме.
Кога една Фиорентина во еден преоден рок успеа да склопи тимче које му одржа лекција на Милан за тоа како се игра фудбал (без најдобриот играч) што останува.
Значит зимава да се постават столбови, на лето да се надоградат и фураме. Лесно е да се кажит тешко е да се остварит дури и за дарежливи газди како Абрамович, а кога ќе ми текнит ние со кого имаме работа, е тек тогаш реалноста ми ги срушвит сите соништа.

Немат многу за кажвење.. Ако пробат пак да крпет, јако ќе се заебет и пак ќе сме во истава состојба како сега. Во тимов фалат лидери за кој треба да се тргне настрана добра пара. .

Еве Кристијано Роналдо, пак бил тажен, Перез не го викал да дупат пичиња, па кога јас слишнал оваа информација Берлускони, кој минатата година, дупел пичиња во својата вила заедно со Португалецот, решил да го доведе во Милано, за да можат заедно да си ги задоволуваат своите потреби :vozbud:

Тепаме вечер бе. Дали местена ќе биди или не незнам ама важно 2ка ќе биди !

Само да ги поздравам членовите на мојот омилен фан клуб, и да ве прашам дали Шарафи може да го изведе ова? :icon_lol:

^
Нз на што целиш а не ни планирам да се замарам...но споредбата не ти е на место.
Шарави е дете со потенцијал и е важен играч за Милан и во иднина може да се развие во зверотиња(у буквална смисла на зборот)
Моеш да збориш за Пато рецимо,не ги исполни очекувањата...

Ама на крај,ти си знаеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom