- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 2.008
- Поени од реакции
- 917
добар.... Кажи една клучна утакмица што ја има изиграно Мексес ко шо треба?Мексес = Бонера? Ти добар си?
а со Наполи ќе игра изгледа Ачерби па ќе го видимо што научил...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
добар.... Кажи една клучна утакмица што ја има изиграно Мексес ко шо треба?Мексес = Бонера? Ти добар си?
а со Наполи ќе игра изгледа Ачерби па ќе го видимо што научил...
Која клучна утакмица? Не памтим да смо играле некое финале од кога е Мексес у Милан...добар.... Кажи една клучна утакмица што ја има изиграно Мексес ко шо треба?
Клучна утакмица мислан на дерби...башка клучна утакмица ете со барса лани катастрофа изигра .... Mу ја подаде на меси за првиот пенал... А и во дербињата што ги иаме изиграно во калчото не покажал ништо посебно...Која клучна утакмица? Не памтим да смо играле некое финале од кога е Мексес у Милан...
Ај ти кажи освен со Фиорентина на среќа што го пројде тој Мексес што може секому да се случи кога паднал друг гол таке лично по негова вина? или еден гол згрешил и одма Мексес = Бонера... да беше Бонера на нивото од Мексес него ќе го бараа Манчестер и Арсенал а не Мексес http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=96175Мексес ни е моментално најдобар дефанзивец у тимот заедно со Јепес.
Исто колку и Мексес..... Али бар овие двајца не стојат у место.... Боље фаул напраи него ли да те претрчаат ко мало дете без притоа да не се мрднеш од место...Јепес 8 натпревари и примени 9 голови.
Шарави гол за Италија, Монтоливо асистент.
Пуштете си на Раи.
3?И Ибрахимович два гола за Шведска... oh wait...
Го кладов во Гол на колото оти нема тема гол на векот