Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Абе сеа потоп не потоп во право е. Кафу беше заменет со Замброта,Костакурта со Неста,Малдини со Силва.

Денес Пирло,Гатузо,Сидорф,се заменети со Констант,Траоре и Емануелсон.
Шта речи ? Која послуку порати ? Коме ?

Си ја кажа вистината човекот.

Констант и Траоре се првотимци? Нема врска, требаше да изгледа подраматично, затоа ги уфрли, демек доколку се напише како што е многу добро е... Туку зошто да не биде уште полошо!? :)

И глупи ми се вакви долгорочни прогнози, затоа што се базираат на моменталната состојба, така не се прогнозира. До пред две сезони сите му се потсмеваа на Јувентус, сега сите во нив гледаат повеќегодишна доминација.

Потоа, Милан немало да види ЛШ во поскора иднина? А бе ајде...

Абе ок,тоа може да се смени преку ноќ,знаеме што табиет има берлускони ќе купи една ѕвезда и цел тим ќе се шлепа на негов грб,ама друго сака да каже сидорф квалитетот се заменувал со квалитет а сега веќе не е така.
Нема долгорочна иднина овој тим,тоа сака да каже. И во право е.

Не изгледа многу добро кога ќе се поглдне во иднина од сегашна перспектива. Но, јас го коментирав карактерот на Сидорф, и мислам дека не сум погрешил. Да го прашале која замена би била достојна за него, најверојатно би кажал дека не постои таков играч. :)

Агентот на Тиаго Силва изјави дека Бразилецот би можел да се врати во Милан и тоа многу наскоро. Те очекуваме!

Агентот на Тиаго Силва изјави дека Бразилецот би можел да се врати во Милан и тоа многу наскоро. Те очекуваме!
Сигурно си начекал лош англиски превод или неписмени шо погрешно превеле од англиски трето нема другар.

Не си ги кревај надежите да не треснеш од земја некој ден и не верувај на секоја ебана шпекулација у месец Октомври.

Го гледав цел натпревар, добар беше Пато. Имаше и други 3-4 ситуации за гол. Заменет беше у 62мин. тактички а и толку кондиционо спремен е моментално.

Добро е ќе има кој да ни ги шутира слободните удари само затоа ќе го имаме на терен немора да влегува во дуели со противничка одбрана. :icon_lol:

SRDACAN POZDRAV ROSONEROS !:)
Edvaj najdov vreme pa aj na kratko da napisham neshto vo vrska za utreshnoto derbi i pred se da se pofalam. U Italija sam i imam rezervirano karta za Derby della Madonnina...(Neznam dali dosega nekoj od vas imal vakva prilika da gleda Milan vo zivo,ama mene mi se ukazha taa prilika za prv pat u zivoto):vozbud:
I toa ne na bilo kakov natprevar tuku na najgolemoto derbi vo Evropa i poshiroko. Znam oti e u nezgodno vreme ama to je to...

Za kraj bez razlika kakov ke bide krajniot epilog utre odime na pobeda ! FORZA MILAN !

Фалејќи се заборави да напишеш нешто за дербито.:D

Убав помин и да го памтиш дербито по победа на Милан.(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom