Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ај бе гони се од форумов ти.Доста ме трујате на фејсбук со овие детскиве статуси „Ајде на собир росоњерииииииии одимеее во голем брооооооооооој.

Ај гитла папагал еден :facepalm:
Па уште и тема си отворил, без анкета, без историја, резултати, вовед никаков .... кој дебил си човеку :tapp:

Доколку ти пречам можам да ти кажам само ГУБИ СЕ. Неможеш ти мене да ми наредуваш. Затоа молчи си

Ај бе гони се од форумов ти.Доста ме трујате на фејсбук со овие детскиве статуси „Ајде на собир росоњерииииииии одимеее во голем брооооооооооој.

Ај гитла папагал еден :facepalm:
Па уште и тема си отворил, без анкета, без историја, резултати, вовед никаков .... кој дебил си човеку :tapp:
Полека ќе те каже на батко му Панче ќе те тепа. ;)

Полека ќе те каже на батко му Панче ќе те тепа. ;)

Хахахха. Аце и Виктор. Смешни сте навистина. Не грижете се немам намера да кажувам од никого, а особено не на Панче

Хахахха. Аце и Виктор. Смешни сте навистина. Не грижете се немам намера да кажувам од никого, а особено не на Панче
Добро бе добро.Доста го спомнуваш тој неандерталецот.Вчера се зачлени на форумов, и немој да се правиш многу паметен од прв ден.Седи си мирен, и не праќај ни покани да одиме на собири со Панче и компанијата срби.Мислиш некој може да те поднесува.

И не туку цитирај на секое, ако немаш друга работа оди земи книга :facepalm:

Добро бе добро.Доста го спомнуваш тој неандерталецот.Вчера се зачлени на форумов, и немој да се правиш многу паметен од прв ден.Седи си мирен, и не праќај ни покани да одиме на собири со Панче и компанијата срби.

И не туку цитирај на секое, ако немаш друга работа оди земи книга :facepalm:

Да бев дете немаше во овој момент да седам пред компјутер и да се замарам со тебе на форумов туку ќе учев. Но сум возрасен и тоа многу повозрасен од тебе. И уште нешто поканата за собриот не е наменета само за тебе туку за сите на форумов. Кој сака да дојде нека дојде кој не нека седи дома и нека гледа пред пц со грицки. На темава не сме само јас и ти така да да ја прекинеме оваа дискутија ( да не кажам кавга) Ти дреми на форумов но јас морам да работам

Да бев дете немаше во овој момент да седам пред компјутер и да се замарам со тебе на форумов туку ќе учев. Но сум возрасен и тоа многу повозрасен од тебе. И уште нешто поканата за собриот не е наменета само за тебе туку за сите на форумов. Кој сака да дојде нека дојде кој не нека седи дома и нека гледа пред пц со грицки. На темава не сме само јас и ти така да да ја прекинеме оваа дискутија ( да не кажам кавга) Ти дреми на форумов но јас морам да работам
Се гледа по паметот твој колку си повозрасен од мене :tapp:

А можи да не ја труете темата? Ако сте за расправање, имате ПП.
Па ќе се труе темата, кога има вакви ретардирани деца ко росоњерово.И аман не ме цитирај, доста ми е од детскиот памет твој.За доброто на фан клубов.

П.С
El Shaarawy ran 11,2km yesterday against Zenit. He only failed 6 out of 35 passes

Па ќе се труе темата, кога има вакви ретардирани деца ко росоњерово.И аман не ме цитирај, доста ми е од детскиот памет твој.За доброто на фан клубов.

П.С
El Shaarawy ran 11,2km yesterday against Zenit. He only failed 6 out of 35 passes
Ако ти смета то шо го пиши, имаш опција „игноририј’’ и решен проблем. Немора да му објаснуваш со пост дека ти смета, па после тој да ти врати дека не е твој форумот и можи шо сака да прај, па ти ќе му реплицираш со то кој има поќе памет. :facepalm:
Мислам, дај не заебавајте

Ај бе ми се одмилвит да читам веќе, се изначитав еден тон глупости за што? За ништо.

Ај за темата стварно Нино требаше да ја отворит, не за друго, од првото мислење во темата ќе влееше оптимизам, а вака ништо :D

Како и да е, добро е чим Пато почнал да тренира, добро е што Ел Шарави во секоја утакмица е се подобар и подобар, единствена негативна ствар во тоа ми има што сеа многу ќе почнат да замараат запалени осмооделенки на сликите од Ел Шарави.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom