Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ако ти смета то шо го пиши, имаш опција „игноририј’’ и решен проблем. Немора да му објаснуваш со пост дека ти смета, па после тој да ти врати дека не е твој форумот и можи шо сака да прај, па ти ќе му реплицираш со то кој има поќе памет. :facepalm:
Мислам, дај не заебавајте
Па ако не му пишам цело време ќе ни копира статуси од детски фан клубови на Панче на незнам кој.Затоа, му кажав да не замара со тоа.Ако му удрев „игнорирај“ ќе продолжеше со тоа.Заблагодари ми се :icon_lol:

46527_537697769589878_293574889_n.jpg

Кога неможемо да имамо барем видите како изгледаат :icon_lol:

Кажав со сакам да видам, и ќе видам, само да излезит фифа 13ка ;)

Jas ja igram fifata vise 10 dena :icon_mrgr:

Не ми се ваѓај со “позади МТВ“, очекуам во ваков случај таму во Австрија да ми средиш нешто, а не позади МТВ. :icon_lol:

Se vracam u cetvrtok, pa rekov vikendaski petok-subota da te pocastim

:icon_lol:
--- надополнето: 4 октомври 2012 во 23:03 ---
inace tema treba da otvori toj koj ce se dogovirmo ovde, ne svekoj da otvora tema bez vrska da ni se smee cel forum, ajde nino, neka otvori i neka pusti tamo od pozitivnata energija

Jas ja igram fifata vise 10 dena :icon_mrgr:

Se vracam u cetvrtok, pa rekov vikendaski petok-subota da te pocastim

:icon_lol:
--- надополнето: 4 октомври 2012 во 23:03 ---
inace tema treba da otvori toj koj ce se dogovirmo ovde, ne svekoj da otvora tema bez vrska da ni se smee cel forum, ajde nino, neka otvori i neka pusti tamo od pozitivnata energija

Да бе ја играш.. Видите кој имат пари, Австрија на одмор, фифа оргинали, а ние се тепаме овде кој да отворит тема :mad:

Еве.. :) со мотивацијата која можев да ја исчупам од себе во 3 саат по полноќ ја отворив темава.. Се надевам дека е ок. Јас моето го кажав уште пред некој ден, ама да не зборам пред време, да не баксузирам... ќе видиме после дербито во недела. :)

FORZA MILAN!

http://forum.kajgana.com/threads/derby-della-madoninna-Милан-Интер-07-10-’12-20-45h.63965/

Дел од интервју со Сидорф
It 'was a mistake by the Milan suddenly separated from all the players the most experience?
"Let's say you were aware of the hole they left. In the past years said goodbye great as Maldini , Costacurta, Cafu but on each occasion there were players ready to replace them. Now this part did not happen. That's why the impact is different. But not for me to say if it's wrong: it was a choice. Of course the company should now take the situation in hand to show the way clearly. "

Исто изјавил дека јуве ќе доминира наредни 5 години,што е точно.....додека Милан е во прва фаза на распаѓање,ко Ливерпул ќе станат Л.Ш. нема да видат ни наредна сезона ни па во поскора иднина.

Не сум знаел дека Сидорф е баба Ванѓа.
Van Bommel: "I hope that Milan beat Inter on Sunday. Milan is always on my mind"

^

’После мене потоп.’

Типично за него...
Абе сеа потоп не потоп во право е. Кафу беше заменет со Замброта,Костакурта со Неста,Малдини со Силва.

Денес Пирло,Гатузо,Сидорф,се заменети со Констант,Траоре и Емануелсон.
Шта речи ? Која послуку порати ? Коме ?

Си ја кажа вистината човекот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom