- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види реално е се до карактерот на играчот.Можеби е глупо али пак ке го споредам со Меси кој цел живот е споредуван со Марадона па никогаш не се дигна во облаци.Муабетот ми е дека се зависи како ke ја свати славата самиот играчНе спорам дека Ел Шарави е класа играч ана со само 4-5 утакмици и 2-3 гоа почнаа да го праат Марадона,утрово и Такинарди рекол дека тој е новиот Дел Пиеро...мислам дека не треба многу да го величат и да му даваат епитети на еден тинејџер и адолесцент ,да не се крене во облаци на 19 години па да не мошеш да го спустиш...се надевам дека фараонот ке ме демантира
Од составот на Газета само може Боатенг-Сидорф замена да очекуваме..
Емануелсон па на друга ова ке му биде јубилеен 200ти натпревар во ЛШ, а 100ти на позицијата лев бек.Затоа шо прв пат игра во ЛШ!
Емануелсон колку толку уима играно во ЛШ!Емануелсон па на друга ова ке му биде јубилеен 200ти натпревар во ЛШ, а 100ти на позицијата лев бек.
Милан против Англиски екипи одиграл вкупно 35 натпревари во сите конкуренции.Има 11 победи, 12 нерешени натпревари и 12 порази.
Гол разлика: 41-39 во корист на Милан.