Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Те разбирам јас што сакаш да кажеш ама многу играчи имаат ‘‘изгорено‘‘ на ваков начин.Јас сигурно нема да бидам разочаран од неговата игра па макар и топка не примил цела утакмица ама него тоа ќе го уништи психички.Многу поголеми играчи се соочуваат со таков проблем а за еден играч што има едвај 5 цели утакмици во Серија А да не правиме муабет.Алегри нека одлучи за тоа а ако јас се прашувам тогаш би сакал да почнеме со Боатенг и Робињо позади Ибра без разлика на тоа колку слаби партии прикажува Бразилецов.Има многу брзина и дриблинг во него па со еден потег може да создаде идеална шанса за Х играч.Немам ништо против Шарави во стартни 11 ама влогот е огромен.
Прав си дека влогот е огромен но детето се гледа дека има “муда“ да направи подвиг.
Чекај едно видео ке ти кажам од која година е тоа и ти пресметај,умен си:
2005-2006
Натпреваров е игран пред точно 6 години а тогаш Меси имаше само 18 години.Но таков играч со таков квалитет ставен на толку битна утакмица решава многу работи.Тогаш играчите на Челзи не беа сконцентрирани на неговиот квалитет туку на квалитетите на Роналдињо,Деко,Ето,Чави и Иниеста.
Муабетот ми е дека твоето размислување е многу слично на сите останати.Зашто да не се проба со нешто ново,лани игравме со Тотенхем со истиот овој состав горе доле и што се случи?Ништо(не дека изигравме слабо али пак искочивме)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Maшала 1000 страни а;) ? Колку што знам не се затвора тема. Ајде уште 1000 со лезет и радос да ги испишиеме..

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
За болдот:

Кој тоа рекол дека Пато може да биде најдобар играч ?
Сакаш да ми кажеш дека пред 3 години не гледаше во Пато потенцијален најдобар играч?

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Абе ние сакале или не Шарави на клупа ќе оди, Боатенг зад напаѓачи ќе игра, Робињо и Ибра напаѓачи.

Сигурно нема да го пушти на ваков натпревар како стартер, инаку верувам дека добро би се снашол.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Не спорам дека Ел Шарави е класа играч ана со само 4-5 утакмици и 2-3 гоа почнаа да го праат Марадона,утрово и Такинарди рекол дека тој е новиот Дел Пиеро...мислам дека не треба многу да го величат и да му даваат епитети на еден тинејџер и адолесцент ,да не се крене во облаци на 19 години па да не мошеш да го спустиш...се надевам дека фараонот ке ме демантира

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Сепак Робињо добил предност пред Ел Шарави само поради искуството, а денес ќе гласале помеѓу Замброта и Емануелсон за кој да биде лев бек

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Сепак Робињо добил предност пред Ел Шарави само поради искуството, а денес ќе гласале помеѓу Замброта и Емануелсон за кој да биде лев бек
Јас сум за Емануелсон,Иако е послаб во дефанзива сепак е побрз и покреативен од старчево...

Kajgana Shop

На врв Bottom