Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ај кажете сега, се засиливме или ослабевме?
Бетер од рк Пелистер се напрајвме :tapp:

Супер ПИПО :love:

Ај за арно за убаво да си го користите Мунтарчо наш. Уште долги години да ви остане во клубот, и секоја утакмица живци да ви кине :)

п.с. Како е пишан сеа Фил Ајви, сакам лајк да му стаам на некој пост за Мунтари, не утепа од лајкување кај нас у фан клуб.

п.п.с. Ќе ги тепаме Јувенташиве за вас и Мунтари :)

http://www.youtube.com/watch?v=PuwftbXfrhA

Не ослабнавмо... фала богу све е туе освен Таиво

ново од зимава: Meсбах, Мунтари, Макси и уште 2-3 копиљаци... не се замарам со нив ич :ROFLMAO:
--- надополнето: 1 февруари 2012 во 00:15 ---
Море сладолед не ти е сезоната... зима е, ај олади :icon_lol:

Не ослабнавмо... фала богу све е туе освен Таиво

ново од зимава: Meсбах, Мунтари, Макси и уште 2-3 копиљаци... не се замарам со нив ич :ROFLMAO:
То ми беше муабето де. Дали со овие ќе бидиме појаки или послаби.

Прееска отварам milannews.it со надеж дека Монтоливо или Тевез потпишале за нас и што да видам ... UFFICIALE: Muntari al Milan :facepalm: Абе од толку играчи ова куртониве наши како успеаа да го одбера Суљо не ми е јасно.Подобро некој од младинците да пуштеа него да го ангажираат Сулејман да му ебам суратот никаков.Играчот што ни лузерот Раниери не го приметуваше ќе има дрес од Милан. :eek:
Мене ми е јасно дека додека се врати тој од Афричкиов куп ќе бидат спремни Аквилани и Боатенг и овој тешко дека ќе заигра ама пак бе Мунтари еј...МУНТАРИ :tapp:
muntari.jpg

Пу бе да ти ебам суратот никаков на тебе и на тој што те донесе ! :mad:

Ако цепидлачиме тогаш сме се засилиле. И тоа само поради Месбах кој е подобар од Таиво... Другово нема да има никакво влијание на терен, иако не знам зашто Макси е полош од Пацини кој е во прв тим на Интер!?

Ке сме ослабеле во случај да сме продале нешто, а да сме го довеле Мунтари, вака сме само со еден непотребен играч повеќе...

Овој Мунтари ви е поим за ГАД! :icon_lol:

гад гад гад гад гад гад гад гад гад гадосан...

Леле ебате осечајот да станиш сабајле и да се сетиш дека Суљо Мунтари е во Милан...
Значи уште еден промашен трансвер период во кој зедовме ,,Клупаџии,, со ислкучок на Мезбах кој мислам дека ке го биде а ни оди со тие играчи кој се купени за пола кило леблебиии...
Ни лани Мистер х ни годинава Тевес ни Монтоливо...повторно Галијани ги разочара фановите иако 100% бев сигурен дека попрво спонзоруша ке се качит во Лада отколку што Тевес ке дојдит кај нас... но што е тука е Страсер и Меркел секако нема да изиграат меч до крајот на сезоната,Се надам на Суло да го изеде некој човекојадец на купов во Африка така да се ке си биде по старо и аирлија нека е губење време за пазари...

http://www.acmilan.com/it/news/show/138823

Галијани пратил писмо до Лега Калчо за одлужување на натпреварот против Наполи, добро ќе дојде ова, со оглед на тоа што и имаме многу повредени а сега најмалку смееме да си дозволиме КИКС.

Дај боже Мунтари да се врати повреден па да им го пратеме да го лечат кај нив. :icon_lol: :pos:
Месбах ќе го биде, а Макси сеуште не е испоробан како ќе функционира :D
Гледам уште две откажале поради снег. :eek:

Milan (4-3-1-2):
Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Mesbah; Ambrosini, Van Bommel, Nocerino; Seedorf; Robinho, Ibrahimovic
A disp.: Amelia, Mexes, Antonini, Zambrotta, Emanuelson, Maxi Lopez, El Shaarawy.

Дај боже Мунтари да се врати повреден па да им го пратеме да го лечат кај нив. :icon_lol: :pos:

Milan (4-3-1-2):

Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Mesbah; Ambrosini, Van Bommel, Nocerino; Seedorf; Robinho, Ibrahimovic
A disp.: Amelia, Mexes, Antonini, Zambrotta, Emanuelson, Maxi Lopez, El Shaarawy.

Сидорф???

tumblr_lxz5yzYr7e1qfp06m.jpg

Па Ел Шарави е милион пати по корисен на таа позиција, Сидорф само место ќе попунува... Да не речам дека и Емануелсон е покорисен...

Milan (4-3-1-2):

Се надевам да ја одложат и ова денес и да ја презакажат во март,не дека ме фака страв од Лацио..али добро ке им дојде недела одмор пред исрцпувачката во Февруари . Леле Сидорф стартер па добро бе Алегри не се редит старец на три утакмици во една недела....четврток-недела -среда ..

Добро де ова е пробна формација според медиа сет а има шанси и Емануелсон таму да игра, поарно со Наполи да ја одложат отколку со Лацио. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom