Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Одам да се шишам,кога ќе се вратам подобро да прочитам дека Монтоливо е во вагон на пат за Милан....................................а Тевез ќе стартува со лацио.

:D...........or else

Суљо ко Суљо не е нешто лош играч, ќе се јадат со Фламини... само ГАД е бе, да ти се одгледа штом ќе го видиш, а и незнам зошто ваков потег? Коа немаше никаква потреба од ова, поубоо ништо да не донесоа него гадов :facepalm:

Според мене:
Тевез = Лопез
Монтоливо = Мунтари

...не веруем до крај да се донесе некој од Тевез/Монтоливо пошто ете им најдоа замени...

Тоа е тоа, ветуваа брдо и планини и на крај што искочи ... бар да го донесоа Монтоливо место Суљо но што е тука фактички ништо не се мења на исто дереџе сме и послем овие трансфери.

The selected players:

Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Mesbah, Mexes, Thiago Silva, Nesta, Zambrotta, Ambrosini, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Robinho.

Инзаги не е повикан, изгледа утакмицата против Каљари му беше последна за Милан.

Кур варен, ви реков ништо не прает џупциве! Ако и наредно лето трансвер политикава остане иста т.е ништо да не се купува тука да се проси, очи да не му видам на Берлускони, па макар и по цена Галиани да го зема со него. Кога не сакат да инвестират нека го продајт шо си играт курот педофил 100 годишен!
Ќе му простам ако го земет Монтоливо.

Мунтари? :facepalm:
tumblr_luqk7l1HQw1qbo25y.jpg

Инзаги не е повикан, изгледа утакмицата против Каљари му беше последна за Милан.
Pippo Inzaghi: “I will stay. I couldn’t give up this ambient, and break up from AC Milan, from the supporters. It was impossible to do it in two hours, without bidding farewell to San Siro, just how it was indeed meant to be, and how I dreamt it to be.”

Единствена добра вест денеска е изјавата на Пипо дека останува па дури и ако не игра.. Сега читам дека во мај сакал да слави и да се поздрави со навивачте, значи дека се спрема за пензија. Барем ќе го видам мојот омилен играч како се поздравува со фудбалот во дресот на Милан. Стварно би се осеќал глупо да го видам Инзаги како игра во друга екипа!
FORZA PIPPO!

ГРАНДЕ СУПЕР ПИПО, душава ќе ме болеше да го видев у друг дрес, и ваке ка циган кој си го преселува пакетот да заминеше негде.

У мај ќе си го испратат како што доликува !!

БТВ

Something else we have to clear up here, is that AC Milan themselves messed up in saying that the Kingsley Umunegbu transfer took up the last of their non-EU spots, as the Nigerian is actually part of the Rossoneri's Primavera team, meaning that spot is still open...

Just sayin !
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 18:01 ---
И уште еден интересен коментар од Кристиано Руиу водителот на Миланело ЛАјв на Милан каналот

"I am very happy, it's a great purchase. Only the arrival of the Ghanaian could ease my disappointment at the non-arrival of Carlos Tevez. "

Јебите си мајката двајцата !:facepalm:

Пипоооо :love:
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 18:37 ---
И ајде, зарем е битно да дојде некој си Тевез, а од Милан да си замине Пипо? Немаше да биде фер и спрема него.За сето тоа што го даде за тимот, како игра на секој натпревар со срце, со душа.Битно е да дава голови? Да, битно е, не велам не е, ама не секој играч си го сака клубот како него,Да се пензионира во друг клуб вреди ли ? На легендатата што направи толку толку многу за Милан.После изјавава уште повеќе го ценам, го сакам.Браво Пипо, браво царе! :love:

И Алегри да си го стави прстот на главата малку, и да го пријави за во ЛШ, и да го става секој натпревар кон крајот како што правеше Леонардо.За сето тоа што го направил, не заслужува да седи 90 минути на клупа, а од друга страна Ибра безпотребно да се шета низ теренот.Имам приметено, и кога е решено све, Ибра се шета не терен не го вади, Милан води 3-0 а овај тикваров, го вади Емануелсон да влезел Антонини абе да го ебам јас Алегри и сите.Ако не го пријави сега за во ЛШ, ќе го убијам жими се!

И ајде сега знам некој паметњакович ќе ме цитира ќе рече, ама ти незнаеш тактики и ова она :tapp:

Пипоооо :love:
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 18:37 ---
И ајде, зарем е битно да дојде некој си Тевез, а од Милан да си замине Пипо? Немаше да биде фер и спрема него.За сето тоа што го даде за тимот, како игра на секој натпревар со срце, со душа.Битно е да дава голови? Да, битно е, не велам не е, ама не секој играч си го сака клубот како него,Да се пензионира во друг клуб вреди ли ? На легендатата што направи толку толку многу за Милан.После изјавава уште повеќе го ценам, го сакам.Браво Пипо, браво царе! :love:

И Алегри да си го стави прстот на главата малку, и да го пријави за во ЛШ, и да го става секој натпревар кон крајот како што правеше Леонардо.За сето тоа што го направил, не заслужува да седи 90 минути на клупа, а од друга страна Ибра безпотребно да се шета низ теренот.Имам приметено, и кога е решено све, Ибра се шета не терен не го вади, Милан води 3-0 а овај тикваров, го вади Емануелсон да влезел Антонини абе да го ебам јас Алегри и сите.Ако не го пријави сега за во ЛШ, ќе го убијам жими се!

И ајде сега знам некој паметњакович ќе ме цитира ќе рече, ама ти незнаеш тактики и ова она :tapp:

Абе ти незнаеш тактики:icon_lol: , зашто да го пријави Пипо, искрено Милан нема никаква корист од Пипо моментално...

Мезба,Макси,Мунтари вака ќе освојува ќелавиот калчо и Л.Ш. а ?

Браво.

Подобро ќе беше да не купуваат никој отколку да собираат губриште во тимот,малку старци имаме па уште оние фалеа.

Иако секое лето излегуваат шпекулации дека курварот ќе го продава тимот,ова лето се надевам дека ќе заврши со тоа и дека стварно ќе го продаде. Башка и почнува фер плеј правилото,и онака нема намера да дава пари а клубов секоја година е во загуба....така да подобро и тој да се изгуби,доста му беше.

П.С. За онакви корупки и марота и морати и бранка станка знаат да донесат....разочара фестер,многу разочара.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom