Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Инзаги не е повикан, изгледа утакмицата против Каљари му беше последна за Милан.
"I am very happy, it's a great purchase. Only the arrival of the Ghanaian could ease my disappointment at the non-arrival of Carlos Tevez. "
Пипоооо
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 18:37 ---
И ајде, зарем е битно да дојде некој си Тевез, а од Милан да си замине Пипо? Немаше да биде фер и спрема него.За сето тоа што го даде за тимот, како игра на секој натпревар со срце, со душа.Битно е да дава голови? Да, битно е, не велам не е, ама не секој играч си го сака клубот како него,Да се пензионира во друг клуб вреди ли ? На легендатата што направи толку толку многу за Милан.После изјавава уште повеќе го ценам, го сакам.Браво Пипо, браво царе!
И Алегри да си го стави прстот на главата малку, и да го пријави за во ЛШ, и да го става секој натпревар кон крајот како што правеше Леонардо.За сето тоа што го направил, не заслужува да седи 90 минути на клупа, а од друга страна Ибра безпотребно да се шета низ теренот.Имам приметено, и кога е решено све, Ибра се шета не терен не го вади, Милан води 3-0 а овај тикваров, го вади Емануелсон да влезел Антонини абе да го ебам јас Алегри и сите.Ако не го пријави сега за во ЛШ, ќе го убијам жими се!
И ајде сега знам некој паметњакович ќе ме цитира ќе рече, ама ти незнаеш тактики и ова она![]()