- Член од
- 16 август 2007
- Мислења
- 1.936
- Поени од реакции
- 1.687
Пороен дожд во Рим, можно е да се одложи
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ама вечер ќе немало дождПороен дожд во Рим, можно е да се одложи
По коментарите на сите што ги видов... ниеден фан не е задоволен со доаѓањето на Мунтари па ни ја... ама имам претчуство дека ќе ни ги затне на сите муцките, ка што беше со НочериноАма како и да е, позајмица е... ако не изигра ништо на лето куферите и нека си пее пут ме зове...
По коментарите на сите што ги видов... ниеден фан не е задоволен со доаѓањето на Мунтари па ни ја... ама имам претчуство дека ќе ни ги затне на сите муцките, ка што беше со НочериноАма како и да е, позајмица е... ако не изигра ништо на лето куферите и нека си пее пут ме зове...
Кога можеше Касано скроз да се промени, да се смири да не прае толку глупости... мислим дека овој ќе биде мал проблем би требало Алегри да го реши, нормално ќе стравуемо за картоните ама и Бомел не е нешто неженнапраи 2 жолти за 5 мин, ќе напраи некој глуп пенал и слични неинтелегентни, кретенски потези. Е затоа го презирам јас!
Пола тим ни се дивјаци, ама овој е плус и глуп!Кога можеше Касано скроз да се промени, да се смири да не прае толку глупости... мислим дека овој ќе биде мал проблем би требало Алегри да го реши, нормално ќе стравуемо за картоните ама и Бомел не е нешто нежен... т.е. пола тим ни се дивјаци!
Еј добро утро ботСтварно, ќе не има на Телма?
НевоспитанЕј добро утро бот... Нормално дека ќе го има Милан... Дерби на колото е ова... http://telma.com.mk/index.php?task=content&cat=5