Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
По коментарите на сите што ги видов... ниеден фан не е задоволен со доаѓањето на Мунтари па ни ја... ама имам претчуство дека ќе ни ги затне на сите муцките, ка што беше со Ночерино :LOL: Ама како и да е, позајмица е... ако не изигра ништо на лето куферите и нека си пее пут ме зове...

По коментарите на сите што ги видов... ниеден фан не е задоволен со доаѓањето на Мунтари па ни ја... ама имам претчуство дека ќе ни ги затне на сите муцките, ка што беше со Ночерино :LOL: Ама како и да е, позајмица е... ако не изигра ништо на лето куферите и нека си пее пут ме зове...

На лето е слободен агент, ако е добар, му понудуваат договор, ако не, бришка :D

Иначе Клосе за вечер неизвесен:
Miroslav Klose has not trained with group today due to a thigh problem & could miss the Lazio-Milan match.

Абе знаеш што? Јас мислам дека Мунтари да, ќе не импресионира на една утакмица..Ќе направи лом во средина, никој нема да го помине,ќе трча као луд, ќе краде топки,ќе прекинува акции, па можда и ќе здрви некој гол од 30 метри, ама затоа во наредните 5 утакмици каде што ќе игра ќе ни ги искине живците скроз! Ќе напраи 2 жолти за 5 мин, ќе напраи некој глуп пенал и слични неинтелегентни, кретенски потези. Е затоа го презирам јас!

напраи 2 жолти за 5 мин, ќе напраи некој глуп пенал и слични неинтелегентни, кретенски потези. Е затоа го презирам јас!
Кога можеше Касано скроз да се промени, да се смири да не прае толку глупости... мислим дека овој ќе биде мал проблем би требало Алегри да го реши, нормално ќе стравуемо за картоните ама и Бомел не е нешто нежен :D... т.е. пола тим ни се дивјаци!

Ништо не губиме од Мунтари и така сме болница у среден ред...камо нека се опорават овие Аквилани Боатенг па Мунтари питање дали ке заигра..

Ќе не има на телма или стримз ? :)

Кога можеше Касано скроз да се промени, да се смири да не прае толку глупости... мислим дека овој ќе биде мал проблем би требало Алегри да го реши, нормално ќе стравуемо за картоните ама и Бомел не е нешто нежен :D... т.е. пола тим ни се дивјаци!
Пола тим ни се дивјаци, ама овој е плус и глуп! :D Читав дека бил повампирен за одмазда кон Интер, ама ипак е глуп бе! Ипак мислам дека за овој нема спас. И да сака не може да се опамети.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom