Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај за арно за убаво да си го користите Мунтарчо наш. Уште долги години да ви остане во клубот, и секоја утакмица живци да ви кине
п.с. Како е пишан сеа Фил Ајви, сакам лајк да му стаам на некој пост за Мунтари, не утепа од лајкување кај нас у фан клуб.
п.п.с. Ќе ги тепаме Јувенташиве за вас и Мунтари![]()
Не ослабнавмо... фала богу све е туе освен ТаивоАј кажете сега, се засиливме или ослабевме?
Бетер од рк Пелистер се напрајвме
Супер ПИПО![]()
Море сладолед не ти е сезоната... зима е, ај олади
То ми беше муабето де. Дали со овие ќе бидиме појаки или послаби.Не ослабнавмо... фала богу све е туе освен Таиво
ново од зимава: Meсбах, Мунтари, Макси и уште 2-3 копиљаци... не се замарам со нив ич![]()
Ај кажете сега, се засиливме или ослабевме?
Бетер од рк Пелистер се напрајвме
Супер ПИПО![]()
Дај боже Мунтари да се врати повреден па да им го пратеме да го лечат кај нив.![]()
Месбах ќе го биде, а Макси сеуште не е испоробан како ќе функционира
Гледам уште две откажале поради снег.
Milan (4-3-1-2):
Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Mesbah; Ambrosini, Van Bommel, Nocerino; Seedorf; Robinho, IbrahimovicA disp.: Amelia, Mexes, Antonini, Zambrotta, Emanuelson, Maxi Lopez, El Shaarawy.
Се надевам да ја одложат и ова денес и да ја презакажат во март,не дека ме фака страв од Лацио..али добро ке им дојде недела одмор пред исрцпувачката во Февруари . Леле Сидорф стартер па добро бе Алегри не се редит старец на три утакмици во една недела....четврток-недела -среда ..Дај боже Мунтари да се врати повреден па да им го пратеме да го лечат кај нив.![]()
Месбах ќе го биде, а Макси сеуште не е испоробан како ќе функционира
Гледам уште две откажале поради снег.
Milan (4-3-1-2):
Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Mesbah; Ambrosini, Van Bommel, Nocerino; Seedorf; Robinho, IbrahimovicA disp.: Amelia, Mexes, Antonini, Zambrotta, Emanuelson, Maxi Lopez, El Shaarawy.