Кико Д.
ULTRAS - way of life
ма само се заебава“Mister X will not be a player already at the top of his game. We’ll just have to wait and see what happens,” said the Milan Vice-President.
Е де бе, пак ли ќе купуваат некој копиљ...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ма само се заебава“Mister X will not be a player already at the top of his game. We’ll just have to wait and see what happens,” said the Milan Vice-President.
Е де бе, пак ли ќе купуваат некој копиљ...
Ја давам еден бубрег сеа одма за да дојдат Балотели и Швајнштајгер !!!![]()
Јас кладен сум со еден другар дека Фабрегас е во прашање.Мене се ми доаѓа на памет дека на крај ќе го земеме фабрегас, чувствувам дека галијани нејке пред време ништо да открива зошто ако евентуално не испадне нешто според неговите планови нејке да ги разочарува фановите, не знам дали ви текнува лани како направи со ибра ...
Кога викаше дека нема шанси да дојде во Милан и кога викаше дека и без него има одличен напад
http://www.tocka.mk/index2.php?ID=13233
По Италијанско, по наше во 15:00Јас кладен сум со еден другар дека Фабрегас е во прашање.
И мене се ми оди накај него умов. Не верувам да е недокажан играч тој што ќе го земаат, за џабе не се прави олку голема фама.
Инаку, утакмицата во сабота против интер колку што видов се игра во 14:00 по наше време.
А кај бил среќен тој?Балотели не е среќен во Манчестер !!!
Го гледав на пријателската со Интер, им го расплака мамичето !!
Сеа у составов моментално не глеам место за него, но за сезона две кој ќе почне да попушта Ибра, он 23 Пато 25 има да ебаваат све живо и диво
Инаку, утакмицата во сабота против интер колку што видов се игра во 14:00 по наше време.