Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
со ова се зголемија шансите за касано да летне од милан :(

хахаха а пред тоа недопирлив беше.

Не му се игра се гледа,се здебелил Алегри 5 изјави имаше дека Ибра,Пато и Робињо се пред него во избор за прв тим,Галијани исто изјави дека ако сака да си оди нема да има проблем само нека каже.
Ваљда ќе го остават до Зима и после ќе си оди а ќе дојде Гансо.

Челзи ги дава Анелка и Калу и + 25 мил. за Пато.
Јас не прифаќам бидејќи Пато е иднината на Милан, а овие што ќе направат баш ме интересира.

Челзи ги дава Анелка и Калу и + 25 мил. за Пато.
Јас не прифаќам бидејќи Пато е иднината на Милан, а овие што ќе направат баш ме интересира.

Не,можно е да го добијат курот за ваква понуда Челзи озбилно......итоа јајцата како бонус може да дојдат.

Сепак сериозен клуб се Челзи знаат дека Милан никогаш нема да го дадат Пато а уште повеќе со таква понуда,Пато нема шанси да си оди зошто сака да стане легенда да тимов(а на добар пат е со оглед на тоа дека игра од 18 год. за Милан),се гради тим за Л.Ш. и највеќе од се БАРБАРА БЕРЛУСКОНИ.

Чао пријатно.

Поздрав друштво
Некој накратко да пише нешто за трансфер пазаров, бев на одмор па не сум у тек со настаниве

Верувате во такви празни муабети на панчето фан клубот и остали порталчиња?

Пато нема шанса да си замине кога тоа не го стори минатата година мислам дека ќе остане уште долго тука,од составот ако си отиде само Касано и некој од одбрана.

Не,можно е да го добијат курот за ваква понуда Челзи озбилно......итоа јајцата како бонус може да дојдат.

Сепак сериозен клуб се Челзи знаат дека Милан никогаш нема да го дадат Пато а уште повеќе со таква понуда,Пато нема шанси да си оди зошто сака да стане легенда да тимов(а на добар пат е со оглед на тоа дека игра од 18 год. за Милан),се гради тим за Л.Ш. и највеќе од се БАРБАРА БЕРЛУСКОНИ.

Чао пријатно.

Абе знам дека нема да замини Пато, не ни го сакам тоа.Само така пишав колку да ве известам за понудава :)

и ништо ново а . . . ајде нека го земат Монтоливо и големиот трансфер на крај на август :)

mp2_big.jpg

203.gif
303.gif
203.gif
303.gif

Сакам да преспијам до 1ви септември да видам што ќе изведе Галијани.... Сега сме во тесно бидејќи ни го ставија ова лето и Наполи и Палермо, а гледам нема ништо ни од Монтоливо...

Сакам да преспијам до 1ви септември да видам што ќе изведе Галијани.... Сега сме во тесно бидејќи ни го ставија ова лето и Наполи и Палермо, а гледам нема ништо ни од Монтоливо...

Галијани не ги ферма нив штом сакаат многу пари нека зимаат од арапи нема да зимаат од тим што е за класи,класи над нив со нереални цени што ги поставуваат.

Абе не е најпријатна ситуација додека сите се засилуваат ние дремеме ама мора да бидеме стрпливи. Искрено ни Пасторе а уште помалку Хамшик не вредеа за таа сума што беше побарана. Галијани изјавил дека било кој резултат од суперкупот нема да влијае на трансфер стратегијата и пазарот.

Проблемот е што се добива впечаток дека ни тие не знаат кој е тој мистер икс,знаат дека за некој ќе фрлат голема пара ама ни тие незнаат за кого. Фабрегас деновиве ќе потпише за барселона најверојатно и да престанат да го тупат миланњус со него и да им даваат лажна надеж на некои фанови за него,фала богу.

Јас сепак мислам дека на крај ќе испадне како што прогнозираат ит. медиуми Монтоливо,Кака и Балотели или само Монтоливо и Кака(Балотели другото Лето). Глупо е чекањево ама тоа е да се надеваме дека на крај ќе се исплати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom