Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
GATTUSO ЛЕГЕНДА НА МИЛАН !
уффффф како ми е мило што ги испука ! ЅВЕР !

а и немора да го јадемо ако се почне со нападот од 2ро полувреме и Боатенг у средина
бидите оптимисти малце
0-1 тамо по продуженија ќе ги тепамо и крај

Да, ко лани со манчестер шо ќе ги тепавме 2-3 разлика на нивни терен така и годинава, иста приказна упм се нервирам. Ееее Гатузо ко не ги испотепа сите кејфот да ми се напрајт.

А тек Бејл да играше....:kesa:

А да не беа повредени Пирло,Боатенг,Замброта,Инзаги......
А да можеа да играат Касано,Бомел,Емануелсон ?

--- надополнето ---

Господ нека ни е на помош.
Од повредениве кој се враќа за реваншот ?

Да, ко лани со манчестер шо ќе ги тепавме 2-3 разлика на нивни терен така и годинава, иста приказна упм се нервирам. Ееее Гатузо ко не ги испотепа сите кејфот да ми се напрајт.

Добро бе ти го гледаше натпреварот?!

Сакаш да ми кажиш дека изигра фудбал Тотенхем во второто, па топка не фатија, чиста ебена случајност шо не примија гол. Е заради та случајност шо не примија гол сега имат можност да не ебават во умот како сакат оти со самото то шо Милан мораше да игра дома првата сеа мора да брка резултат. Среќа преголема имаја џабе ќе прајме муабет.

Добро бе ти го гледаше натпреварот?!

Сакаш да ми кажиш дека изигра фудбал Тотенхем во второто, па топка не фатија, чиста ебена случајност шо не примија гол. Е заради та случајност шо не примија гол сега имат можност да не ебават во умот како сакат оти со самото то шо Милан мораше да игра дома првата сеа мора да брка резултат. Среќа преголема имаја џабе ќе прајме муабет.

Среќа не среќа то е, сеа ќе бркаме резултат на нивни терен ама дали ќе успејме ќе видиме.

Алегри е мајстор, Тотенхем не се свесни што ги чека у второ !

Стајте го у Букмарк постов исто ко Иосоно што ми ги става постовите ! :icon_lol:

И јас го ставив у букмарк. :)

да не се лажеме дека изигравме нешто посебно второ полувреме ...со цел ни ја препуштија играта со цел да се испаднеме напред и со измениве да играат на долги топки и на контри...ризикуваа ние не искористивме шансите и казната стаса..

GATTUSO ЛЕГЕНДА НА МИЛАН !
уффффф како ми е мило што ги испука ! ЅВЕР !

Незнам како може да ти е легенда . Капитенот денес беше за пример како НЕ треба да се постапува не терен , да бидеме реални

Ќе ви биде тешко у Лондон , мислам дека тешко таму , ама ај да не зборам пред време

Незнам како може да ти е легенда . Капитенот денес беше за пример како НЕ треба да се постапува не терен , да бидеме реални

Ќе ви биде тешко у Лондон , мислам дека тешко таму , ама ај да не зборам пред време

ЅВЕР Е ! Алал да му е !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom