Cuore Rossonero
Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
- Член од
- 18 април 2009
- Мислења
- 2.344
- Поени од реакции
- 345
GATTUSO ЛЕГЕНДА НА МИЛАН !
уффффф како ми е мило што ги испука ! ЅВЕР !
И баба да имаше муда би била дедо..ај мршА тек Бејл да играше....:kesa:
А тек Бејл да играше....:kesa:
Да, ко лани со манчестер шо ќе ги тепавме 2-3 разлика на нивни терен така и годинава, иста приказна упм се нервирам. Ееее Гатузо ко не ги испотепа сите кејфот да ми се напрајт.а и немора да го јадемо ако се почне со нападот од 2ро полувреме и Боатенг у средина
бидите оптимисти малце
0-1 тамо по продуженија ќе ги тепамо и крај
Нее...Пирло се враќа за реваншот ?
А да не беа повредени Пирло,Боатенг,Замброта,Инзаги......А тек Бејл да играше....:kesa:
Господ нека ни е на помош.Нее...
Добро бе ти го гледаше натпреварот?!Да, ко лани со манчестер шо ќе ги тепавме 2-3 разлика на нивни терен така и годинава, иста приказна упм се нервирам. Ееее Гатузо ко не ги испотепа сите кејфот да ми се напрајт.
Среќа не среќа то е, сеа ќе бркаме резултат на нивни терен ама дали ќе успејме ќе видиме.Добро бе ти го гледаше натпреварот?!
Сакаш да ми кажиш дека изигра фудбал Тотенхем во второто, па топка не фатија, чиста ебена случајност шо не примија гол. Е заради та случајност шо не примија гол сега имат можност да не ебават во умот како сакат оти со самото то шо Милан мораше да игра дома првата сеа мора да брка резултат. Среќа преголема имаја џабе ќе прајме муабет.
И јас го ставив у букмарк.Алегри е мајстор, Тотенхем не се свесни што ги чека у второ !
Стајте го у Букмарк постов исто ко Иосоно што ми ги става постовите !
Незнам како може да ти е легенда . Капитенот денес беше за пример како НЕ треба да се постапува не терен , да бидеме реалниGATTUSO ЛЕГЕНДА НА МИЛАН !
ЅВЕР Е ! Алал да му е !Незнам како може да ти е легенда . Капитенот денес беше за пример како НЕ треба да се постапува не терен , да бидеме реални
Ќе ви биде тешко у Лондон , мислам дека тешко таму , ама ај да не зборам пред време