Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
GATTUSO ЛЕГЕНДА НА МИЛАН !
уффффф како ми е мило што ги испука ! ЅВЕР !

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
а и немора да го јадемо ако се почне со нападот од 2ро полувреме и Боатенг у средина
бидите оптимисти малце
0-1 тамо по продуженија ќе ги тепамо и крај
Да, ко лани со манчестер шо ќе ги тепавме 2-3 разлика на нивни терен така и годинава, иста приказна упм се нервирам. Ееее Гатузо ко не ги испотепа сите кејфот да ми се напрајт.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
А тек Бејл да играше....:kesa:
А да не беа повредени Пирло,Боатенг,Замброта,Инзаги......
А да можеа да играат Касано,Бомел,Емануелсон ?

--- надополнето ---

Господ нека ни е на помош.
Од повредениве кој се враќа за реваншот ?

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Да, ко лани со манчестер шо ќе ги тепавме 2-3 разлика на нивни терен така и годинава, иста приказна упм се нервирам. Ееее Гатузо ко не ги испотепа сите кејфот да ми се напрајт.
Добро бе ти го гледаше натпреварот?!

Сакаш да ми кажиш дека изигра фудбал Тотенхем во второто, па топка не фатија, чиста ебена случајност шо не примија гол. Е заради та случајност шо не примија гол сега имат можност да не ебават во умот како сакат оти со самото то шо Милан мораше да игра дома првата сеа мора да брка резултат. Среќа преголема имаја џабе ќе прајме муабет.

Член од
14 јануари 2009
Мислења
144
Поени од реакции
12
milan dominirashe a totenham pobedi aj ima sledna godina ve molam ne se nervirajte !

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Добро бе ти го гледаше натпреварот?!

Сакаш да ми кажиш дека изигра фудбал Тотенхем во второто, па топка не фатија, чиста ебена случајност шо не примија гол. Е заради та случајност шо не примија гол сега имат можност да не ебават во умот како сакат оти со самото то шо Милан мораше да игра дома првата сеа мора да брка резултат. Среќа преголема имаја џабе ќе прајме муабет.
Среќа не среќа то е, сеа ќе бркаме резултат на нивни терен ама дали ќе успејме ќе видиме.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Алегри е мајстор, Тотенхем не се свесни што ги чека у второ !

Стајте го у Букмарк постов исто ко Иосоно што ми ги става постовите ! :icon_lol:
И јас го ставив у букмарк. :)

Член од
28 април 2008
Мислења
295
Поени од реакции
134
да не се лажеме дека изигравме нешто посебно второ полувреме ...со цел ни ја препуштија играта со цел да се испаднеме напред и со измениве да играат на долги топки и на контри...ризикуваа ние не искористивме шансите и казната стаса..

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
GATTUSO ЛЕГЕНДА НА МИЛАН !
уффффф како ми е мило што ги испука ! ЅВЕР !
Незнам како може да ти е легенда . Капитенот денес беше за пример како НЕ треба да се постапува не терен , да бидеме реални

Ќе ви биде тешко у Лондон , мислам дека тешко таму , ама ај да не зборам пред време

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Незнам како може да ти е легенда . Капитенот денес беше за пример како НЕ треба да се постапува не терен , да бидеме реални

Ќе ви биде тешко у Лондон , мислам дека тешко таму , ама ај да не зборам пред време
ЅВЕР Е ! Алал да му е !

Kajgana Shop

На врв Bottom