Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Босанец гнасен!

Алегри на мајкати у пички да и го закопам....

images

Емануелсон...
Иначе многу слабо игра Милан,се надевам нема да биде вака на 15-ти...

Како сакате зборајте ама Ночерино е најјак !

Едит: Реакцијата на Галијани :pos:

Боатенг по асистенција на Ибра! Ваков човек како Ибра не се раѓа, и кога не игра добро е добар! :icon_lol:

Прв пораз за Аталанта на домашен терен :)

Паторо требаше да дај гол за самодоверба пред дербито.

Емануелсон адиос, Галијани се крсти на неговиот шут кој топката ја однесе на месечината :pos:
Малку ги гледа и Фиорентина Монотливо беше (y) плус и гол даде и ако дојде уште зимото и бате Тевез и друго ништо не треба ќе крпеме до јуни со овие леви бекови шо ги имаме :pipi:
Ибра - Пато/Робињо
Тевез/Боатенг/Робињо
Ночерино - Монтоливо - Аквилани/Боатенг
:drk:

А и Атланта не се слаби без тие -6 ќе беа 5 место, никој од фаворитите не успеа да ги победи (Удинезе, Интер и Наполи) :D

Кога се радуваа за голот од Боатенг некој дојте од клупата и робињо го удри на заебанција ваљда и го избрка.. Се мислам Антонини беше, заприметивте вие?

Кога се радуваа за голот од Боатенг некој дојте од клупата и робињо го удри на заебанција ваљда и го избрка.. Се мислам Антонини беше, заприметивте вие?

Робињо му ја закачи една на Антонини. :D

Ван Бомел со најмногу точни пасови, 61, втор Боатенг со 55.. Повеќе статистика, овде - http://www.legaseriea.it/en/serie-a-tim/match-report/-/match-report/Atalanta-Milan/35439

А Алегри само 1 измена направи, зошто ги чува тие 2 упм...
Бројкиве се едно, играта друго, Бомел згреши еден пас на своја половина само за негова среќа Тирибоки ... е Тирибоки, тој му е капацитетот па не беше создадена подобра шанса за гол, и фаули некои направи безвезни во опасна зона за удар, не беше во секој случај нешто посебно и факт е дека очајно им фали играч за тој дел од теренот, 1 до 2ца.

А Антонини како го ишутираа по вториот гол, прајслес. :pos:

ја од многу радување ништо не приметив xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom