Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Пишува и на МиланЊус, официјално понудата на Милан е одбиена ради побогатата понуда на Циганите.

Но исто пишува дека се очекува Интер да ги одбие играчот, исто како што ги одбил ПСЖ, мада не верувам, ќе види ќе не види ќе иде у Интер.

Малку им е на стиснативе наши, мисле дека само доволно е Тевез да сака у Милан, нека иде у Интер и нека ни бапне 2-3 гола у недеља и да им ги видам фаците после ! !

Пишува и на МиланЊус, официјално понудата на Милан е одбиена ради побогатата понуда на Циганите.

Но исто пишува дека се очекува Интер да ги одбие играчот, исто како што ги одбил ПСЖ, мада не верувам, ќе види ќе не види ќе иде у Интер.

Малку им е на стиснативе наши, мисле дека само доволно е Тевез да сака у Милан, нека иде у Интер и нека ни бапне 2-3 гола у недеља и да им ги видам фаците после ! !
Сеа се зависи од Тевез, ако тој нејќе да игра за Интер нема да игра и Сити ќе мора да го пуштат кај нас :)

Ве боли кур,нека си оди кај аргентинците во интер што кур ќе бара кај нас,може да игра само калчо,а калчо и со него и без него ќе земеме така да фала ама не фала.

Реално за 25 мил можат некој ѕвер од средина да купат на Лето. Касано ќе се врати до тогаш,нападот ни е врв.

Ве боли кур,нека си оди кај аргентинците во интер што кур ќе бара кај нас,може да игра само калчо,а калчо и со него и без него ќе земеме така да фала ама не фала.

Реално за 25 мил можат некој ѕвер од средина да купат на Лето. Касано ќе се врати до тогаш,нападот ни е врв.

Абе добро тоа, ама јас сепак мислам дека го планираа за замена на Ибра... Ибра догодина ќе има 31 година па нема да биде тоа тоа, а и се гледа дека Ибра ја губи мотивацијата...

Ако Тевез му е замена на ибра ни се еба мамата,многу младиот и тој. Во тим имаме двајца тевез тип на играчи касано и робињо,замена за ибра би бил пато кој ќе ја надмине кризава сигурен сум,итоа ќе почне да се враќа против интер ;)

А тоа дека ибра губел мотивација,незнам што да каже човек,види ги само бројките па сам процени. :)

Сакам да дадат преку 20 мил за играч ДА ама да не е напаѓач.

П.С. Не сме добри со овие фото финиш завршници за трансфери со интер,последен што им го зедовме пред нос беше Неста а тие мораа да се задоволат со Канаваро,за Ибра се знае па после следуваше црн период за нас така да.....баталете го тевез стварно премногу ќе дојде,ќе зоврие во тимот од толку многу ега,а и греота е толку пари да се фрлат за место кај што сме веќе фул.

хаха што нема да прочиташ на овој фан клуб :icon_lol:

нападот ни е очаен, мора тевез да се земи!
само ибра е напаѓач у милан, а касано не е ни напаѓач. други играчи не знам у милан што играат напад
тевез ви е и плејмејкер, напаѓачко крило и напаѓач во едно, и тоа светска класа
а пато неможе да пребродува криза, кога цела кариера е во криза
и ибра ако нема мотивација, тогаш кој има?

хаха што нема да прочиташ на овој фан клуб :icon_lol:

нападот ни е очаен, мора тевез да се земи!
само ибра е напаѓач у милан, а касано не е ни напаѓач. други играчи не знам у милан што играат напад
тевез ви е и плејмејкер, напаѓачко крило и напаѓач во едно, и тоа светска класа
а пато неможе да пребродува криза, кога цела кариера е во криза
и ибра ако нема мотивација, тогаш кој има?

Амн бе, па јас не кажав дека ја има изгубено, туку дека ја губи со текот на времето а тоа се забележува, а и самиот имаше изјава дека ја губи мотивацијата...

Adriano Galliani non ha ancora ricevuto una risposta alla proposta avanzata giovedi', ma secondo alcune indiscrezioni il club inglese sarebbe intenzionato a respingerla, anche perche' non avrebbe gradito la gestione mediatica della trattativa da parte del Milan. A questo punto anche l'Inter potrebbe formulare un'offerta, mentre si attende la prossima mossa del PSG.

Никаде не пишува дека е официјално одбиено, така да Спортмедиасет е најдобар известувач за вести за Милан и кај нив ја нема оваа вест, оваа вест е земена од сајтот на комшиите.

страсер го скршил глуждот на десната нога. лошо за него, до крајот на сезоната тешко да заигра

Дидач може да ги изеде наедншка и Антонини и Таиво мора да го вратат овоа зимо :гик:

FACT: Didac Vila has intercepted more balls (8) in 1 match (vs Barca) than Taiwo in all of his 4 Serie A matches (7).

Веројатно ќе бидне добар играч од овој Вила и ќе се покаже како добар потег на Милан неговото купување.

Никаде не пишува дека е официјално одбиено, така да Спортмедиасет е најдобар известувач за вести за Милан и кај нив ја нема оваа вест, оваа вест е земена од сајтот на комшиите.

На Миланњус имаше, што сакаш појќе ??

FACT: Didac Vila has intercepted more balls (8) in 1 match (vs Barca) than Taiwo in all of his 4 Serie A matches (7).

Веројатно ќе бидне добар играч од овој Вила и ќе се покаже како добар потег на Милан неговото купување.
Уште еден плус за Алегри што го позна детево и го врати во Еспањол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom