Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Бројкиве се едно, играта друго, Бомел згреши еден пас на своја половина само за негова среќа Тирибоки ... е Тирибоки, тој му е капацитетот па не беше создадена подобра шанса за гол, и фаули некои направи безвезни во опасна зона за удар, не беше во секој случај нешто посебно и факт е дека очајно им фали играч за тој дел од теренот, 1 до 2ца.

А Антонини како го ишутираа по вториот гол, прајслес. :pos:

Ван Бомел згреши со тоа враќањето назад и тој Тирибоки ја пресече, ама имаше и добри интервенции со исто такво враќање...

Иначе еве го голот на Боатенг http://www.twitvid.com/KDTMQ , на видеото после 0:25 го ишутируваат Антонини :pos:

Не верувам дека Пато ќе игра со Интер, денеска му броев баш, освен две мали додавања на почеток, друго се испоеба, ја изгуби секоја можна топка и секој дуел во кој влезе, на Џила да ми заличи, почнав флешови да добивам. Мора повеќе да се труди и да не игра со страв, тоа повредите си го направија своето, со пола снага влегува во секој дуел.

Мекцес не очекував вака добро да изигра, мислев дека Силва ќе мора да го покрива цело време ама одлична утакмица даде, ако продолж и вака коло по коло, ќе може да се надеваме ќе го смени Неста на крај.
Урби да е некој играч со повеќе амбиција, досега три пати ќе си отидеше сам од Милан, ама пошто очигледно му е добро вака да скубе по малку минутажа (како Бонера и Јанкуловски на времето) спремен е да трпи клупа и да си ужива.
Сеа останува само да се вратат Абате и Аквилани за кои сумњам дека се воопшто повредени и да идеме на Интер ко господа.

Внимателната игра цели 90 минути ни донесе 3 бода.Мексес најјвеќе изненади денес со одличната игра и ако продолжи со вакво темпо уште сезонава ќе го седне Неста на клупа.

Allegri: "I'm happy that Emanuelson played well today, because he is underrated by the media."

Изгледа Алегри не читал тука на кајгана :icon_lol:

инаку Allegri: "Abate will be ready for the derby next Sunday."

Allegri: "I'm happy that Emanuelson played well today, because he is underrated by the media."

Изгледа Алегри не читал тука на кајгана :icon_lol:

инаку Allegri: "Abate will be ready for the derby next Sunday."

добри центаршутеви имаше само Урби ништо друго не покажа..за Абате нормално имал мала повреда сигурно и не сакаа да ризикуваат за со Интер исто и Аквилани за жолти заедно со Неста затоа не играа за со Интер незнам за Неста пошто Мексес изигра добро денеска дали ќе игра..

добри центаршутеви имаше само Урби ништо друго не покажа..за Абате нормално имал мала повреда сигурно и не сакаа да ризикуваат за со Интер исто и Аквилани за жолти заедно со Неста затоа не играа за со Интер незнам за Неста пошто Мексес изигра добро денеска дали ќе игра..
Неста,дјуд тој е за такви утакмици нека искулира Мексес малце :D

Неста,дјуд тој е за такви утакмици нека искулира Мексес малце :D

да не ми се верува дека ќе добие Мексес шанса пред Неста ако изигра добро денеска добро за големи утакмици знаеме како знае да изигра Неста..и другата Боатенг позади напаѓачите не како денеска на оваа позиција послабо игра

Едно ме занима кај Алегри,кој му е филмот на решена утакмица пред крај остава 2 замени и не го вади Ибра или да речеме Боатенг,некои клучни играчи...Што ако го повредат во последни 5 минути? и после ќе бричиме мадиња...

Колку беше тешка утакмицава,очајни беа Замброта и Бонера..ОЧАЈНИ ! не се трпат луѓеееее

Понудата од Милан за Тевез е одбиена од страна на Сити,проработе комплексот ја прифатиле на Интер барем така пишува по медиумиве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom