Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ako Milan nudi pozajmica so pravo na otkup , ili obligativno na kraj na sezona dali e ova protiv FFP , uste nikako ne mi e jasno kako moze milan da funkcionira

Само за нас и за ПСЖ не важи ФФП [emoji39]

Сите се фатија за тоа дека потрошиле 70 мил оваа зима, ама никој не пиша дека се ослободија од Игуаин и претходно поради ова откупот не беше сигурен. Пијатек ќе ги кошта 30 мил помалку.
Доколку го откупеа Игуаин за 3 години ќе дадеа 80 мил
Пијатек за 5 години 50 мил

На лето би требало да продадат некои играчи.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Рома кој хаос е ако не ги тепаме нека се убијат..дрва невидени се

Само за нас и за ПСЖ не важи ФФП [emoji39]

Сите се фатија за тоа дека потрошиле 70 мил оваа зима, ама никој не пиша дека се ослободија од Игуаин и претходно поради ова откупот не беше сигурен. Пијатек ќе ги кошта 30 мил помалку.
Доколку го откупеа Игуаин за 3 години ќе дадеа 80 мил
Пијатек за 5 години 50 мил

На лето би требало да продадат некои играчи.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk
Летото не влага во оваа фискална година. Не знам каква е ситуацијата ама претпоставувам дека ако не обезбедите пласман во ЛШ ќе имате санкции од УЕФА.

Летото не влага во оваа фискална година. Не знам каква е ситуацијата ама претпоставувам дека ако не обезбедите пласман во ЛШ ќе имате санкции од УЕФА.

Стек лева чеферинова рука

eve i dzeko verojatno ke go jade 3-4 utakmici za plukanje ..taka da osven pobeda drugoto ke bide golema zaguba vo borba za 4 mesto

Не ми се верува Наполи да го продаде, а за нас Верди е подобро од ништо. Искусен и корисен играч, само во последен ден од трансфер перидот мали се шансите да договорат некој.

Верди игра кј Сусо и Кастилехо.. за кур ни е, поубоо ништо нека не земаат него после да неможат да се исчистат од нив.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Подобро ништо кога ќе имаме лево крило, а да не е Хакан или Борини.

Не дека ќе дојде Верди, ама во Наполи игра и лево крило. Добар играч кој игра и со лева и десна, 10ка и ги поркива крилата.

Наздравје бричење!!
Лево крило мораше да се земе, мораше, па макар и платиле 6-7 мил на Интер за Перишиќ

Наздравје бричење!!
Лево крило мораше да се земе, мораше, па макар и платиле 6-7 мил на Интер за Перишиќ
Inter sakase 35-40 kesh za Perisic - edno ogromno nikako.
Ovoj od Nica ne uspeaa, ke prodolzele kontaktite za na leto.
PSV posle transferot na De Jong u Barsa nema sansi da go daat toa kriloto za dzabe i zatoa ispadna od igra ko opcija.
Carasco ne uspeaa poso kinezive ne sakaa da go pustat.

Ne moes da gi obvinis deka ne probaa, a iskreno da zavrsevme so 30m dadeni i Delofeu u tim pa ic ne ide.

Toa e toa, ideme sea u Rim po pobeda.

Za Defrel, Verdi i slicni pa ic ne mi se prai muabet.

Inter sakase 35-40 kesh za Perisic - edno ogromno nikako.
Ovoj od Nica ne uspeaa, ke prodolzele kontaktite za na leto.
PSV posle transferot na De Jong u Barsa nema sansi da go daat toa kriloto za dzabe i zatoa ispadna od igra ko opcija.
Carasco ne uspeaa poso kinezive ne sakaa da go pustat.

Ne moes da gi obvinis deka ne probaa, a iskreno da zavrsevme so 30m dadeni i Delofeu u tim pa ic ne ide.

Toa e toa, ideme sea u Rim po pobeda.

Za Defrel, Verdi i slicni pa ic ne mi se prai muabet.
Ако мислиш на Лозано од ПСВ тогаш нема врска пошто де Јонг од Ајакс го купија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom