- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Нови преговори за Караско, 6 месечна позајмица.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Летото не влага во оваа фискална година. Не знам каква е ситуацијата ама претпоставувам дека ако не обезбедите пласман во ЛШ ќе имате санкции од УЕФА.Само за нас и за ПСЖ не важи ФФП [emoji39]
Сите се фатија за тоа дека потрошиле 70 мил оваа зима, ама никој не пиша дека се ослободија од Игуаин и претходно поради ова откупот не беше сигурен. Пијатек ќе ги кошта 30 мил помалку.
Доколку го откупеа Игуаин за 3 години ќе дадеа 80 мил
Пијатек за 5 години 50 мил
На лето би требало да продадат некои играчи.
Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk
Летото не влага во оваа фискална година. Не знам каква е ситуацијата ама претпоставувам дека ако не обезбедите пласман во ЛШ ќе имате санкции од УЕФА.
Inter sakase 35-40 kesh za Perisic - edno ogromno nikako.Наздравје бричење!!
Лево крило мораше да се земе, мораше, па макар и платиле 6-7 мил на Интер за Перишиќ
Ако мислиш на Лозано од ПСВ тогаш нема врска пошто де Јонг од Ајакс го купијаInter sakase 35-40 kesh za Perisic - edno ogromno nikako.
Ovoj od Nica ne uspeaa, ke prodolzele kontaktite za na leto.
PSV posle transferot na De Jong u Barsa nema sansi da go daat toa kriloto za dzabe i zatoa ispadna od igra ko opcija.
Carasco ne uspeaa poso kinezive ne sakaa da go pustat.
Ne moes da gi obvinis deka ne probaa, a iskreno da zavrsevme so 30m dadeni i Delofeu u tim pa ic ne ide.
Toa e toa, ideme sea u Rim po pobeda.
Za Defrel, Verdi i slicni pa ic ne mi se prai muabet.