Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Нема потреба да се замараат со купот и така нема да го освојат, само ќе се потрошат и на крај ништо.

И пола тим да им фали на Рома пак ќе одат на Х, а исто и со Аталанта во гости преку едно коло. Бод ќе е доволно од овие две гостувања, ама затоа мора 4 победи во наредните кола против Каљари, Емполи, Сасуоло и Киево.
Стандард ќе изгубат бодови на вакви натпревари кои мора да ги добијат, исто како оние пред нова година.[DOUBLEPOST=1548609049][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
По оние што се на терен се гледа колку им е важен купот оваа сезона и од среден ред треба некој да одмори. Подобро и да изгубат, само да не играат 120 минути.

Добро е мешан состав, не бил будала до толку да ги акне све прв тим ка што имаше најави у составите... ја и Маури би го играл место Кеси ама ајде.
Наполи у фул состав, Мертенс и Хамшик само на клупа... ќе биде интересно [emoji16]
Лорд Борини е туе, немамо гајле [emoji16]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Гaтузo прoтив негoвиoт тренерски идoл гo изгуби првиoт дуел,нa втoриoт беше нерешенo a сегa е време зa пoбедa.

Konecno mozebi ke ni se potrefi zasiluvanje od Genoa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Хaхaхa кaкoв лик,тoлку мнoгу нaдеж и oчекувaњa oд Бaкa,Кaлинич,А.Силвa,Игуaин.
Фaкинг Пиaтек.

Првата шанса што ја имаше одма шут
втората прием шут гол
трета прием еден потез гол

едноставно!

Викате Бакајоко да го одмара, ебемти ликот за тројца игра у средина...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Од пичка трње извади дечково, браво, го прави Игуаин да изгледа како далечно минато.
Страшно прво полувреме, Бакајоко е невиден ѕвер. :cuc:

На лето пак нов шпиц ќе ни треба :icon_lol:

Ќе дебатира Пјатек вечер ? Или слабо...

Требаше да дебатира со Кулибали, ама црниот дојде неспремен, и Пиатек монолог има у дебатава :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom