Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
И официјално си отиде копукот, уше од ноември месец некаде преговарале со Челзи и со Сари, сфе ти ебам Игуаин, па уште Марли ќе го пцуе Леонардо пошо му ги повредил чувствата на прес.

После официјализирањево на Пјонтек, Ди Марцио изјавува дека вечерва продолжуваат контактите со Караско, решени биле и лево крило да земат оваа зима.

Бројојне у Милан кој од кој поглуп распоредени, мислиш на рандом паѓале... 4 голмани ниеден број 1, Џек 5, Пиатек 19, Пакета 39, Кесе 79, Родригез 68.. Борини 11 ка [emoji28]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Па на пољаков не му ни замерувам, бољи деветнаеска него да опнеше девеескец.

Овој Мартинс во Атлетико не заигра..во Спортинг беше одличен. Само он играше нон стоп десно крило. Бергевијк е добар, најдобро е можда него да го земат.

50491154_1620256571411339_903457713722228736_n.jpg

Десно крило е овој и треба некој што природна позиција му е лево крило, а по потреба може да игра и десно и напаѓач.
Таков е овој од ПСВ.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Не ги сакам играчиве од Холандија ама ич, али ај да видиме, овој Бергвијн или како и да се вика го бараат највише ради Монкада новиот ни главен скаут, му бил на врв на желбите.

Ново име што се спомнува за средина е Прает од Самп, овој би сакал да го земат ако се бира меѓу него Сенси, Данкан и Диавара.
Коска играч.

Пак иначе шпекулации за СМС, мада после 70 мил потрошени Јануаров незнам колку се способни сериозно да загризат за србендава

Eпа кога не го земаа во 2013 година. [emoji16]
И пред да потпише за Сампдорија имаше шпекулации и се пишуваше за доста повисока сума околу 18 мил, а тие го земаа за 10 мил.

И моментално не верувам да го дадат за помалку од 25-30 мил.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Конечно почна да личи нешто клубот. Потегот со 9-ката им е одличен, да се постави некоја вредност, а не кој стигна си одбира што сака како Кастиљехо и компанија.
Леонардо на пресот кажа дека ќе било тешко да донесат уште некој ради ФФП, али ако се угоде некое крило со добра трансфер формула не исклучува можноста, така до крај на месец може некој мр.Х да ни донесат да се порадуваме :aplauz:

Не е најдобар ама барем си игра чуекот со срце, увек дава 100%.. е сеа што толку го бива е др моабет [emoji16]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom