Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Делофеу, втората наголема љубов на @курајбер :icon_mrgr:
Лео понудил стндард, позјмиц со право на одкуп.

Инаку биле пред потпис со некок си Тчуамени, црнче од Бордо играл за Франција у19, демек и Интер бил заинтересиран за овој

Некако мислам дека Пољаков ќе се погоди, делува како цврст карактер и борец. Да се надеваме дека до крај на првенство ќе стегне уште една десетка.

Последно уредено:
Абе и Игуаин што кажа на презентацијата и што се случи после 2-3 месеци.
Пиатек вака од почеток изгледа на борец и некој кој дава максимум и не крие дека го поскапувал и бројот 9, ама му кажале дека мора да се докаже и да направи нешто за клубот ако сака да го добие.

Може вака ќе го држат мотивиран и ќе се бори за 9ката, само да не се случи она со Боатенг кој откако ја доби 10ката мислеше дека има направено којзнае што и толку од мотивацијата.

Делофеу, втората наголема љубов на @курајбер :icon_mrgr:
Лео понудил стндард, позјмиц со право на одкуп.

Инаку биле пред потпис со некок си Тчуамени, црнче од Бордо играл за Франција у19, демек и Интер бил заинтересиран за овој

Не знам у каква форм е, не сме во контат баш, ама за закрпување до крај на сезона, на таа позиција сигурно е подобра опција од купување во афект рандом црнче од Бенелукс.
Па кога ќе се покаже пак , нормално е да не се повтори грешката од пред некоја година и да му се даде договор :D

Очекувани 11 на нашите, а Наполи ептен офанзивна формација.
Мертенс, Инсиње, Каљехон, Милиќ, Зиелински...
ad0e07badfd1ad1ed27773c494aa22be.jpg

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Добар е Пакета, ама малце ќе треба да ја подзаборави копакабана и оние пет непотребни контакти со топка пропратени со непотребен дриблинг.
Кутроне е дупе во 90% од секоја утакмица, ама добро е што и кога е дупе е корисен, па често знае да одигра и добра дефанзива и да освои по некоја топка од тие што ги губи :D

I Piatek dobro ozive koga vleze..ubavo im izbega nekolku pati..dobar transfer verovatno ke se pokaze..Paqueta imase nekoja greska, a Gigio ne spasi na kraj.

Izednacena bese denes ali Musacio morase podobro da ja zakaci koga bese sam, isto i Kessie kako ne pogodi koga uspea da go izblokira desniot bek

Добро беа подготвени во одбрана за овој натпревар и повеќе посакуваа нерешено, отколку победа. Тоа ти е кога имаш таков тренер кој на дерби се задоволува само со бод и ништо повеќе и аматери кои не искористуваат шанси.
Со добро лево крило и Пиатек од прва минута може ќе имаа победа против ваков Наполи.
Моментално во офанзива се како тим од 16 место и се гледа колку само фали вистинско лево крило. Иначе Донарума почнува да наликува на оној претходните сезони.
Кесие лош, а Бакајоко и Ромањоли стандард.

Пиатек е напаѓач кој треба да игра прв тим и онака нема конкуренција и кога Кутроне се однесува премногу аматерски.

Немаше втор жот за Наполи и кој ќе ги гледа сеа и преку официјалниот акаунт почнаа плачат, а нив кога им даваат непостоечки пенали ок е.

Hakan najvekje se trudese iako imase nekolku greski..pogotovo vo taa kontra koga mu ja podavase na Suso.

Nemase vtor zolt nikako za Ruiz. Sea igrame i vo kupot so niv

Mora sledno kolo da se pobedi Roma i poleka da se prai nekoja razlika od niv i Lazio.

Baska bez Nzonzi i Cristante ke bidat radi zolti kartoni, mora da se iskoristuvaat i da se praat povekje sansi.

Sea se nadevam deka u Kup so Napoli ke odmara igraci, nema ko budali da se potrosime poso top4 mora da e priotitet.

Mora sledno kolo da se pobedi Roma i poleka da se prai nekoja razlika od niv i Lazio.

Baska bez Nzonzi i Cristante ke bidat radi zolti kartoni, mora da se iskoristuvaat i da se praat povekje sansi.

Sea se nadevam deka u Kup so Napoli ke odmara igraci, nema ko budali da se potrosime poso top4 mora da e priotitet.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom