Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Уште нема официјално за Бакајоко, а сабајле правеше прегледи. Обично пуштаа слики и од прегледи.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

750D6B8F-2736-497E-8DAF-A8A73B2D841B.png
Уште нема официјално за Бакајоко, а сабајле правеше прегледи. Обично пуштаа слики и од прегледи.

Uste mi se svezi sekavanjata so zabite na ovoj :)

Интер ги задржаа сите важни играчи а плус добро се појачаа со Нианголан, Врсајко, Лаутаро, Политано, Де Вриј а еве сега и Кеита Балде. Од друга страна ние освен Игауин ниту еден играч не донесовме кој ќе направи некаква разлика, со факинг Стринич и Халилович не се завршува топ4 така да ќе сонуваме за ЛШ уште долго изгледа

ПСЖ ако го продаде Драксер мислам дека ќе оди назад во Шалке или Волфсбург, само нема да дојде во Италија. За Рабио мајка му мисли дека нејзиниот син е најдобар во цел свет и ќе проба да извлече побогат договор од ПСЖ, се пишува некои си 10 мил евра по сезона или ќе оди во Барселона или Сити како слободен играч.

За крило Кастилехо и Промес. Овие се до кај 25-30 мил. Овој вториот има добра статистика како за крило, ама не е проверен во појак клуб. Минатата сезона во ЛШ не беше лош.

Pa sto im fali na dvajcata !! od igracite koji se vo optek i soogled na nasata momentalna finansiska situacija podobrii opcii nema..i dosta mi kontriras,Ok !

Искулирај мафијо се зезав, Дракслер е ок, ама Рабио не го сакам ич.
И ако има и најмала шанса да се земе Милинковиќ треба да се батали идејата за двајцава

Ако имаше нешто такво веднаш новинарите ќе пренесеа. Или имаат договорено и некој друг, па овој има само поминато тестови и ќе чека за потпис или чекаат Челзи први да објават.
Сигурно од Челзи не е пуштен на прегледи без претходно да се договорат.

Бака + 3 мил позајмица и 15 мил задолжителен откуп.

Последно уредено:
Искулирај мафијо се зезав, Дракслер е ок, ама Рабио не го сакам ич.
И ако има и најмала шанса да се земе Милинковиќ треба да се батали идејата за двајцава
Па со оглед на моменталниот среден ред на Милан исто ко Пирло во 2007 година да ви доаѓа е Рабио. Не сфаќам како може да не сакаш таков тип на играч кога Милан има ваква слаба средина. Мислам не дека ќе го даде ПСЖ ама си праиме муабет за желби нели. :D

Па со оглед на моменталниот среден ред на Милан исто ко Пирло во 2007 година да ви доаѓа е Рабио. Не сфаќам како може да не сакаш таков тип на играч кога Милан има ваква слаба средина. Мислам не дека ќе го даде ПСЖ ама си праиме муабет за желби нели. :D

Исфорсирано нежно размажено мамино синче.

Просек од играч за тим ко Лацио. Пароло

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom