- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Уште нема официјално за Бакајоко, а сабајле правеше прегледи. Обично пуштаа слики и од прегледи.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam sto zapnale za SMS tolku,zemi gi tamu Rabiott i Draxler za pola cena (45mil)i kompletiran e rosterot za ovaa godina
Pa sto im fali na dvajcata !! od igracite koji se vo optek i soogled na nasata momentalna finansiska situacija podobrii opcii nema..i dosta mi kontriras,Ok !Ти сигурен си за Милан дека навиваш![]()
Pa sto im fali na dvajcata !! od igracite koji se vo optek i soogled na nasata momentalna finansiska situacija podobrii opcii nema..i dosta mi kontriras,Ok !
Ако имаше нешто такво веднаш новинарите ќе пренесеа. Или имаат договорено и некој друг, па овој има само поминато тестови и ќе чека за потпис или чекаат Челзи први да објават.
Па со оглед на моменталниот среден ред на Милан исто ко Пирло во 2007 година да ви доаѓа е Рабио. Не сфаќам како може да не сакаш таков тип на играч кога Милан има ваква слаба средина. Мислам не дека ќе го даде ПСЖ ама си праиме муабет за желби нели.Искулирај мафијо се зезав, Дракслер е ок, ама Рабио не го сакам ич.
И ако има и најмала шанса да се земе Милинковиќ треба да се батали идејата за двајцава
Па со оглед на моменталниот среден ред на Милан исто ко Пирло во 2007 година да ви доаѓа е Рабио. Не сфаќам како може да не сакаш таков тип на играч кога Милан има ваква слаба средина. Мислам не дека ќе го даде ПСЖ ама си праиме муабет за желби нели.![]()