Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Nemoj mnogu peski da odis :) Sto i fali na Rajkard od Barcelona!?
Меѓу Рајкард и таа Барселона до сега имаш дупка од 12 години каде Рајкард не е тренер, а било која тренерска авантура шо ја имаше заврши катастрофално.
Ниеден посериозен тим не го рачуна Рајкард за било каков фактор во модерниот фудбал.

Меѓу Рајкард и таа Барселона до сега имаш дупка од 12 години каде Рајкард не е тренер, а било која тренерска авантура шо ја имаше заврши катастрофално.
Ниеден посериозен тим не го рачуна Рајкард за било каков фактор во модерниот фудбал.
Muabetot e deka Gatuso e ogranicen,takov bese i kako fudbaler,samo urla ..Se nadevam deka gresam,no sepak sum na stavot deka ne e kalibar za milan ako sakame nesto povise nego post Alegri periodot

Muabetot e deka Gatuso e ogranicen,takov bese i kako fudbaler,samo urla ..Se nadevam deka gresam,no sepak sum na stavot deka ne e kalibar za milan ako sakame nesto povise nego post Alegri periodot

Da de nie te razbravme, samo ni Rajkard vise ne e kalibar trener za Milan
Inace Gatuso resil deka nov kapiten kje bide Romanjoli.
Cudo Higuin ne go stavija, nemal harizma ko Boninatorot izglea:icon_lol:

од кога немам слушнато/прочитано за Рајкард :D :D

Ми текнува некаде 2009та на форумот, Милан без тренер (Анчелоти си отиде тогаш) а Рајкард без ангажман цела година, напињав овде да биде доведен ко тренер, пошто реално он ја изгради барса, после тоа Пеп само ја дошминка и ја модернизира.
Еј, времиња летаат. 9 години поминаа од тогаш :D :D

Fast forward денес уште некои сакаат Рајкард да ни е тренер.
Помина тој воз одамна друже :D

Локатели и официјално во Сасуоло. Не е кажано дали имаме бај-бек опција. Следни се Маури и Бертолачи што значи покрај Бакајоко ќе мора да се земе уште еден играч во средина.

Од една страна Локатели не покажа многу а од друга и Верди и Кристанте не беа wow па испаднаа добри играчи за у лига. Али добро SMS кошта пари :icon_lol:

Локатели и официјално во Сасуоло. Не е кажано дали имаме бај-бек опција. Следни се Маури и Бертолачи што значи покрај Бакајоко ќе мора да се земе уште еден играч во средина.

Кажано е, нема

Нештo не ми е јaснo,
Џек-Биглиa-Кесие+Бaкaјoкo.
Oтпaдници Мoнтoливo,Бертoлaчи,Мaури.
Акo се oслoбoдaт oд сите трoјцa ке требa двaјцa дa дoнесaт.Трaнсфер периoдoт се зaтвaрa у петoк.

Кажано е, нема
Абе кажано беше и Игуаин дека нема да го земат па сепак. Сеа ако си отидат и Маури, Бертолачи и Монтоливо останувамe тенки на средина на терен. Биља, Кеси, Бакајоко и Бонавернтура. Еве И Хакан да го рачунаме за во средина па се тоа само 5 играчи. Не може со 5 играчи да тераме во средина цела сезона.

Ne znam sto zapnale za SMS tolku,zemi gi tamu Rabiott i Draxler za pola cena (45mil)i kompletiran e rosterot za ovaa godina

Ima nekoj kontakti ali nema nisto konkretno za SMS..toj zaedno bil na odmor ovie dva slobodni dena sto gi imaat so Romagnoli i odma on kje pravi transfer vo Milan..so Bakayoko se vrakjame vo realnosta :D

ako si idat uste Bertolaci, Montolivo i Mauri kje ni falat dosta igraci vo sredina..zatoa mislev deka ke ostane Locatelli za na klupa pa i ne e nekoj los igrac.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom